100 kozarcev A2 iz Nerjavečega Jekla M5 Hex Najlon podložke za Meritev

w60692

€1.93

Nov izdelek

100 kozarcev A2 iz Nerjavečega Jekla M5 Hex Najlon podložke za Meritev

Če si želite ogledati druge predmete, ki smo za prodajo najdete v naši trgovini

ZNAČILNOSTI IN SLIKE

100 kozarcev A2 iz Nerjavečega Jekla M5 Hex Najlon podložke za Meritev

Ta premija težka Hex Najlon podložke za Meritev

je bil zasnovan težka in narejeni iz materialov najvišje kakovosti, 304 nerjaveče jeklo .

Izdelek je podprt s a brez težav, Eno Leto Garancije proti okvare

Količina Vključeni:100 kozarcev,izberite kot je vaša želja

Namenjen je treba priviti s francozom vtičnico ključa, kot tudi z roko.Poleg tega so ti matice lahko uporabljate tudi z vijaki, vijaki in podložke.

.

Vzdržljiv, močan, zanesljiv, nepremočljiva, antikorozijski, anti-visoke temperature, odpornost proti koroziji.

Značilnosti:

Izdelek je čisto nov, v tovarni embalaže (nikoli ne uporablja ali odprti) Vključeni:100 kozarcev Velikosti/Dimenzije: M5, izberite kot si želite Tovarne neposredno cen brez middleman mark-up, Eno Leto Garancije proti izdelavi in napake Element, barva: Srebrna ,Kot so slike, ki kažejo Material: 304 nerjaveče jeklo Barva:Srebrna

INFORMACIJE O PODJETJU

Trgovina, varno, tukaj, za vse vaše zapiralo, ki ga in strojne potrebe.Smo strokovnjaki v strojno opremo deli in pribor, in je med najhitreje rastoče na drobno v naše področje.Lahko pomagamo z vsem svojim nakupom in namestitvijo.

Začeli smo iz strojne opreme podjetja, pred 10 leti na Kitajskem, in jih razširili v nacionalno priznano podjetje strokovnjakov.Imamo veliko povezavo z našimi dobavitelji materiala, in lahko vam ponujajo zelo kakovostne in strokovno znanje.

Zadovoljstvo strank je naša prva naloga!Prepričani smo, da boste uživali svoje izkušnje z nami.Prosimo, sporočite nam, kako smo lahko služijo vas, če imate kakršne koli predloge za ta namen.

POLITIKA VRAČANJA

Naša politika vračanja je naravnost naprej in uporabnikom prijazno.Ste lahko prepričani, nakupovanje pri nas - po vseh, ki smo jih bili v poslu več kot 10 let.Naša politika je skupen pristop k poslovanju.Mi bo vsak element nazaj v 30 dneh od nakupa tako dolgo, kot je znotraj omejitev garancijo proizvajalca politiko vračanja (ki smo dolžni čast) in so izpolnjeni naslednji pogoji:

Element, ki mora biti v originalni, neporabljene stanje in mora biti vrnjeno v originalni embalaži.

Ne moremo sprejeti vsako postavko, ki je bila nameščena in/ali poškodovana.Poleg tega ne moremo sprejeti vrnete elemente, ki niso v originalni embalaži.To so omejitve, določene z www.vina-babic.si in smo se zavezuje, da spoštujejo svoje politike na vrne.Predmeti vrnejo v slabem stanju ali imajo delov manjka, se ne bo dobro.

Vrnitev stroškov prevoza mora plačati kupec.

Če naše podjetje ali seznam je v zmoti, stranka je odgovorna za izplačilo donosa stroške dostave.

Kupec mora pridobiti Vrnitev Blaga Dovoljenja (RGA) od nas.

Morate stik z našim shranjevanje in pridobivanje RGA pred vrnitvijo vse izdelke.Bodite prepričani, zunaj polje je RGA# jasno objavil, skupaj s svojim imenom in naslovom.

GARANCIJA POSTAVKE: Naše podjetje prodaja izdelkov najvišje možne kakovosti.Smo pa bo poskrbel za problem tukaj na naši spletni trgovini, ali spravil v stik z www.vina-babic.si, če bi se položaj zagotavlja.

DOSTAVA INFORMACIJE:

1. Naše naloge so ponavadi pošiljajo v 24 delovnih urah po plačilu prejeli, razen če obstajajo težave s naročila.Če je temu tako, kontaktirali vas bomo preko eBay-poštni naslov ali telefonsko številko.

2.Naročila so običajno obdelujejo vsak delovni dan, ne tudi ob vikendih.Običajno, če vaše plačilo je prejela po 5:00 P. M. ali na vikend, je obdelana naslednji delovni dan

3.Če vaše naročilo je manj kot 0,5 KG,bomo poslali preko Kitajske Post Air Mail, je needs15-45days, da pridejo.Če je več kot 0,5 KG,bomo poslali po hitri pošti(Epacket itd.).potrebuje 5-10 dni.

Oznake: tie zaviti, ribja mreža zalogi, plastični kravato, Najlon Pantyhose, najlon zalogi, sexi zalogi, najlon ženske, Park, parka ženske, tie zip

paketni prenos teže 43 g
Model M5
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Barve SREBRNA
Vrsta Najlon Podložke
Original Kitajska
Številka Modela M5
1 lota 500pcs
Material iz nerjavečega jekla 304

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki