Fairings Za KTM DUKE 125 200 390 Leto 2011 - 2016 Vbrizgavanje ABS Plastike Motocikel Karoserija Moto Kritje Vijolična Črna

w65829

€519.06

-57.68

€576.74

-10 %

Nov izdelek

Postavka Opis

Primerna za: KTM DUKE 125 200 390 Leto 2011 - 2016 Sportbike

Barva: Poprodajnem dirke po meri naslikal

Pogoj: 100% Čisto Nov poprodajnem non-OEM dele in luknje, ki so pre-izvrtane

Materiali: Visoko Kakovostne ABS Plastike

Oblikovanje: Injiciranje

Kosov: 23 Kosov

Namestitev: Zelo priporočamo, da jih namesti strokovno

* Ta celoten poprodajnem fairings set je izdelan tako, poprodajnem deli, z visoko kakovostne ABS plastike in poprodajnem po meri dirke naslikal.

* Prosim, NE mešaj nas z drugimi prodajalci, ker bodo imeli veliko opremljanja problem!!

Dejanski Izdelek Slike

Opomba:

Smo lahko vse vrste motornih fairings in druge posebne slikarstvo sheme.

Mi oblikovanje po meri!Če vam ni všeč barva stil fotografije, samo se lahko obrnete na nas in nam povejte slog, ki vam je všeč, nato pa smo barve kot vaše zahteve.

Če potrebujete drugo barvo ali podobne predmete, jih lahko obrnete na nas in vam bomo poslali veliko več modelov za svojo izbiro, ali bi lahko pošiljate model, za vami želite nam, mi pa vam bom, da oklep kit glede na vaš design.

Dostava

-Brezplačna dostava je samo za US/UK/Kanada/Avstralija/Večina Evropskih držav, drugi pa se bodo lahko spremenijo z našo e-pošto za potrditev .

- Naročil bi se pošiljajo po 7-10 delovnih dni za plačilo očiščeno datum.Backorder postavka bodo obveščeni po elektronski pošti.

- Fairings so temeljito pregledati pred pakiranje in dostava

- Element, ki bodo dobavljeni iz Hong Konga EMS ali DHL in čas dostave je okoli 5 do 10 delovnih dni za večino držav.

- Element bo razglašen kot "Darilo" in vrednost pod $100USD za ladijski promet namen je le.Običajno vam ne bo treba plačati vse po meri dolžnost.Vendar mi NE bo odgovoren za po meri ali dajatve, uvozne dajatve, če se je to zgodilo .

- Če naslov ni pravilen, vas prosimo, da to pravilna, preden boste plačali.Netočne naslov bo povzročilo pošta izgubil.Zahtevki za povračilo, ne bodo sprejete v tem primeru.

- Številko za sledenje bo zagotovljena ko ga pošiljajo ven.

Politika Vračanja

- Za vračilo Ne bo obnavljanje pristojbin , ladijski promet in predaja pristojbine niso vključene.

- Nepravilna ali pomanjkljiva postavka: Brez dodatnih stroškov , bomo jih zamenjajte vrniti in plačati stroškov prevoza.

- Bomo povračilo standard tleh ladijski promet stopnje samo.

- Element, ki mora biti vrnitev v mint stanju in originalni embalaži in dodatke, nikoli ni nameščen ali montirano.Ne bomo sprejeli vrne po 10 dni za dostavo.

- Če imate kakršno koli vprašanje o elementu, preden postavite ali nalog po tem, ko ste dobili točke, prosim, kontaktirajte me, kadar koli, bom odgovor vaš e-poštni čim prej!

Povratne informacije

- 100% Pozitivnih povratnih informacij, vaš truely povratne informacije so za nas zelo pomembno.Kupec bo prejel $5.00 USD na zaslon strel pozitivne povratne informacije.

Vesel Nakup!

Oznake: topes ktm 690 duke, ročaji ktm 390 duke, 390 ktm duke, pokrov ktm, ktm 390 duke, 125 ktm duke, ktm vijak set, ktm 690 duke, jersey kawasaki, ktm duke

Element Teža 10kg
Motobike, Da Zmaga
Vrsta Materiala ABS
Blagovna Znamka SportFairings
Postavka Dolžina 90cm
Element Širina 60cm
Ime Modela KTM Duke 125 200 390
Postavka Višina 50cm
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki