Telefon Primeru Za HTC Desire 826 626 526 Mehki Silikon TPU Za HTC U ultra D826 D626 D526 3D Ročno Pearl Primeru Zajema

w80443

€3.06

Nov izdelek

Glavna Značilnost

1-se Popolnoma prilegajo za vaš telefon.Poln dostop do vse gumbov in funkcije.

2 - Luksuzni bling precej bleščice na zadnji primeru,da je primerna tudi za otroke,dekleta

3-[360-Stopinjski Vrtečih Obroč Oporo Design] bleščice primeru z shinning 360-stopinjski vrtečih obroč grip nov dizajn dovoli hands-free udobje uporabe vašega telefona iz vseh zornih kotov, je primerno, da nosijo in se zabavajte .

4-100% ročno izdelan, Edinstven design, ali bo telefon videti posebnega, lep, moda,modne,elegantne in božansko v to čudovito sezono.

5-Mehki Silikon TPU materiala , zato lahko pefect zaščita telefona

6-Opombe: v Tem primeru prav tako se lahko uporablja kot pregledna Mehko TPU ,u, če premaknete v notranji bling papirja.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Ne podpira brezžično polnjenje?

A: Pozdravljeni, Hvala za vašo pozornost na naš izdelek, v tem primeru lahko dela z brezžično polnjenje za prvotno Kabel.Hvala

Q: Kako sem izbira modela?

A: Pozdravljeni , Hvala za vašo pozornost na naš izdelek, za ta seznam , imamo seznam mnogi model številk za izbiro ,u kliknite model, številka karte, kot svoj model telefona, število igrati naročila.

Q: Kaj pomeni za 2 v 1 primeru ?

A: v Tem primeru prav tako se lahko uporablja kot pregledna Mehko TPU ,u, če premaknete v notranji bling papirja.

Več Barv Na Voljo

Zgodba Blagovne Znamke

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd je specializirano za 3C mobilni telefon dodatki proizvodi in Lastne našo blagovno Znamko "TUKE" od leta 2016.Smo predani zagotavljanju uporabnikom z več strokovnih, vrhunska oprema.Naših Izdelkov je bilo prodanih do globalnih .smo usmerjeni v zagotavljanje več odličnih proizvodov in odlične storitve za vse stranke, Vaše zadovoljstvo je najboljša spodbuda za nas.Vabimo Vas Na Poizvedbe Ali Obiščite Našo Trgovino.

Oznake: htc u ultra primeru po meri, htc u11, baterija m9, eksplozije dokaz stikalo, htc u ultra primeru rezervnih, htc u, u ultra, HTC, htc u ultra primeru hulk, htc u ultra lcd zaslon

Značilnosti 3D Ročno Pearl Dekoracijo Mehko Primeru
Vrsta Opremljena Primeru
Združljiv Blagovne Znamke HTC
Trgovina Na Drobno Paket Da,
Funkcija Umazanijo-odporne
Blagovna Znamka TUKE
Velikost Celular Fundas
Design Bleščice

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki