Česana Bombaž Novo 2019 Blagovno Znamko Newborn Baby Fantje, Oblačila Oblačila Poletje Bebe Bodysutis Creeper Jumpsuits Kratkimi Rokavi Boys

w82849

€2.51

-1.67

€4.18

-39 %

Nov izdelek

Nov prihod, Hot-prodaja z vrhunsko :)

Neprekinjeno 3 leta spletne prodaje PRVAK na Kitajskem, 99.98% pozitivne komentarje od naših strank!!!Tkanina: 100% Česan Bombaž, s uper Mehko & Udoben; Dihanje in varno tkanine; Ne Mucke, Brez barve izginja; Pralni Stroj; Snaps za enostavno oblačenje in undressing, in plenic spremembe.Velikost: 6M, 9M, 12M,18 M,24M

Visoko kakovostne tkanine, lepe izdelave in dobro formo, ne poceni tistim!!!

Cena je za bodysuit samo , ne za karkoli drugega !!!Šivanje / Aplicirano / Vezenje Vzorec in oblika, ne natisne.

Velikost: Prosimo, preverite spodnji obrazec skrbno izbrati primerne velikosti,ali pa se obrnite na prodajalca, da bi dobili več informacij.

Pogoji Storitve:

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske Post Air Mail.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.Včasih bo odloži za več dni zaradi carinskih ali vremenskih razlogov.Prosimo, bodite potrpežljivi.Poleg tega smo lahko tudi hitreje dostava načine, kot so DHL/UPS/EMS itd.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.Če je carinski stroškov,boste morali plačati davkov, ki jih je kurir na prejem artiklov.

Napovedi:

Potrudili se bomo, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Če niste zadovoljni s kvaliteto,si lahko izmenjujete ali se vrnete v roku 7 dni za dostavo.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v popolnoma novem stanju.Se bomo vrnili vaš denar, razen ladijskega stroškov.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas.

Povratne informacije:

Spoštovani Kupci,vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: kiddiezoom, bebe klobuk, bebe pokrov, bebe igrača, bebe romper, bebe moda, bebe jumpsuit, bebe pozimi, bebe unisex, bebe dekle

Rokav Dolžina(cm) Kratka
Material Bombaž
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Blagovna Znamka Malo maven
Ime Oddelka baby
Sezona Poletje/ Pomlad/ Jesen
Sestava Materiala 100% Česana Bombaž
Številka Modela 4285
Postavka Vrsta Bodysuits
Tkanina Debelina Redni
Vrsta Tkanine Broadcloth
Trend Evropski in Ameriški Stil
Slog Priložnostne, Luštna, Moda
Vzorec Tipa Risanka
Ovratnik O-Vratu
Spol Dojenček Boys

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki