Stenske Nalepke Nepremočljiva Mačka Pes 3D Ozadje Luknjo Pogled, Kopalnica, Stranišče, Dnevna Soba Doma Dekor Nalepko Plakat Ozadju

w83022

€3.20

-1.37

€4.57

-29 %

Nov izdelek

524604485627040

Opis izdelka

■ Material PVC prosojen film, varstvo okolja, nepremočljiva, zbledi, se ne deformirajo, umazana, se lahko scrubbed, je mogoče prilepiti na vsako spodnji površini stene, ploščice, steklo, pohištvo in druge gladke površine.

■ Prihaja z lepilom, lepilo lepilo se lahko ponovi več prilepite (stenske nalepke lahko olupljen off kadar koli in brez poškodb stene), vendar moramo paziti, da se lepilo in steno oprijem, ki bo bolj in bolj močan , Prilepite to za dolgo časa svoje reusability se bo zmanjšala.

■ Noben prenos filma, lahko neposredno prilepite.

Navodila

◆ Poskrbite, da je površina na prilepite je gladko površino z neenakomerno kratnih in olupljen deli, ali steni spodaj zarodek lak ni dobro narejen.Ne držijo to.

◆ Izberite mesto lepljenja, za čiščenje prahu in masti furnir, zagotoviti površine suhe in urejeno.

◆ v skladu z namenom, da preprosto prilepite, seveda, lahko tudi naredi sam, glede na svoje želje.

◆ Nalepke nežno luščen off koncu neposredno prilepite, brez prenosa film, ga prilepite v sredini prvega prilepi in nato razpostavljene na levi in desni strani.

Oznake: dekor nalepka, nalepke, stenske okno, pes stenske nalepke, 3d mačka ozadje, luknjo nalepka, pes tapete za stene, 3d nalepko dog, 3d slon ozadje, 3d nalepke, stenske okno, srčkan kuža ozadje

Slog USTVARJALNE
Številka Modela Stenske Nalepke
Material plastični
Blagovna Znamka WONTIVE
Cenzuro Kodo Stenske Nalepke
Specifikacija Single-piece Package
Tema Živali
Poreklo CN(Izvora)
Razvrstitev Okno Nalepke
Scenariji Wc
Vzorec 3D Nalepke

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki