Seksi Žensk Priložnostne Šport Povodcem brez Rokavov Pismo natisnjeno Backless Visoko Split Režejo Kratek Mini Svinčnik Obleko Večer Stranka obrabe

w83312

€5.55

-1.39

€6.94

-20 %

Nov izdelek

Material, ki je V vročih poletnih mesecih, bombaž mešana tkanina ne bodo počutili april.Nasprotno, zračnost ta obleka je pravzaprav zelo visoka.Visi vratu oblikovanje - obešanje vratu lahko to obleko postali bolj seksi, in kot nalašč krivulja v prsih, ki lahko najbolje predstavila.Seksi in zapeljiva - Visi vratu, kratka sleeved slog je elegantna, majhna dew rami je zelo pravljice, zasnova globoko v dobro poudarja prsih krivulje, seksi in ne lepljivi.Osebni šarm - tesen vgradnjo cut slim je enostavno in gladko, in to ima dobre vlogo v oblikovanju, ne samo poudarjajo vitko pasu, ampak tudi prikazuje lepe zadnjice, ki je zelo primerna za neravne telo.Strani split - split design kaže dekle dveh nogah ohlapno pred ljudske oči.Dal na take obleke, in ko ga upognite kolena rahlo, da bo videti dodatno seksi.

Seksi obleka ---- blizu vgradnjo model prikazuje celotno osebo je slika krivuljo, ki je neenakomerna.Nosi takšno obleko, lahko tudi občutek zelo hladen in zračen.

Opis izdelka

1. Nejasno razkrivajo malo seksi, oblačilen to ne bo le izboljšala temperament, tanek in lepo nazaj slim.

2. Obstaja več-na-ramo lastnosti off-the-ramo povodcem vratu, ki prinaša hlad poleti.Pas design je tanjši, vitkejši in bolj eleganten, ki prikazuje lepoto roke.

3. Označite lepa in prilagodljiva vratu krivulja žensk, še posebej pritegne.

Izdelek atribut

Material: bombaž, ki se meša

Barva: Črna

Slog: Seksi

Vzorec: Pismo

Obleko tip: svinčnik krilo

Oblačila placket: varovanje pred tveganjem,

Velikost(cm)

S Pas: 61 Bankrot: 68 Pas: 61

M Pasu: 65 Bankrot: 72 Pasu: 65

L Pas: 69 Bankrot: 76 Pasu: 69

Package:1*obleko

Toplo opomnik

1. Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, se zaslon svetlost / kontrast nastavitve / etc je, da bodo nekateri majhne razlike v barvi slike in dejanske elemente.Merjeno z roko, odstopanja od 1-2 cm, so možne.

2. Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.Se bomo odzvali in vam ponujajo naše najboljše storitve.

Oznake: ženska obleka, obleko zimsko, obleko hoodi, obleko majica, obleko pulover ženske, obleko šport ženske, obleko pulover, obleko šport, obleko kapuco, 2021 obleko

Izrez Povodcem
Blagovna Znamka hirigin
Rokav Slog Špageti Trak
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Dekoracijo NOBEN
Silhueta Asimetrični
Slog Seksi & Klub
Vzorec Tipa Pismo
Pasu imperij
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Številka Modela Obleka
Starost Starosti 18-35 Let
Sezona Poletje
Material Poliester

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki