Baby Zelena Mandala Cvet Tapiserija Steni Visi

w83526

€6.73

Nov izdelek

【Podrobnosti】

Tapiserije so narejene iz super mehkih lahki poliester tkanine, Featuring žive barve in ostre linije Trajnega materiala za večkratno uporabo, za v zaprtih prostorih in na prostem Nežen stroj pranje ali ročno pranje s hladno vodo, ni belilo, št visoko toplotno suho.

【Specifikacija】

Barva: barvita Material: Super mehka tkanina Velikost: Mnogi velikost izbrati.Paketu: 1 x Tapiserija (prihajajo z nekaj dodatki)

Področje uporabe:

Mandala Cvet tapiserija je tako večnamenski dekoracijo, lahko jo uporabite kot umetniški steni visi, zavese ali namizni prt za izboljšanje vašega doma umetniško vzdušje, da vaše družine ali prijateljev počutili različnih skrivnost.Če imate radi kampiranje, bi bilo kot nalašč za piknik odejo, brisačo.

【Opomba】

1.Lahko operite in obesite, da se posuši pred uporabo.Nizke temperature likanje na to se tudi dela.Ne skrbite, tapiserija, se bo pojavil nabrati. 2. Tapiserija je zelo enostavno visi, z uporabo dekorativni risalni žebljički, pritisni in zatiči, Thumbtacks ali Velcro trakovi. 3. Prosimo, dovolite 1 - 2 cm (za 0,4" - 0.8") odstopanja zaradi ročnega merjenja. 4. Prosimo za razumevanje drobne barve se razlikujejo od izdelka, ki so posledica različnih svetlobo in zaslon. 5. Prosim, ne sperite z drugimi elementi ali visoko toplotno suho stroj

Kliknite na spodnjo sliko, da prilagodite vaš tapiserija, vzorec

Oznake: azteški tapiserija, odejo mandala, tkanine luna, pariz tapiserija, boginja tapiserija, mandala brisačo, mandala samorog, dekor mandala, mandala pared, preproga mandala

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki