Slušalke Zaslon Stojalo Aluminij Zlitine Kavljem Slušalke Imetnik Prenosni Predvajalnik, Slušalke Pribor

w84328

€8.73

-3.75

€12.48

-30 %

Nov izdelek

Bullet Točk:

1、Stabilen in močan, majhna in lepa: slušalke stojalo značilnosti visoko kakovostnih jeklenih kovanje proces.To je stabilno in močno strukturo, mala in lep videz.To se lahko določi na vodoravno lesene plošče, kot so računalniški mizi, mizo, naslonjač in tako naprej.

2、idealen pripomoček za slušalke: Primerna prehrana velikost: približno 35 MM/1.38 v, hook dolžina: približno 80 MM/3.15 v, kavelj širina: približno 25 MM/0.98 v.

3、Trdno in trajno: narejena je vse kovine, ki je trdno in trajno.To zunanja oblika visoke kakovosti v prahu slikarstvo površinska obdelava, ki omogoča odlično in lepo.

4、Edinstvena in modna, široko uporabljajo: Primerna za uporabo doma, na delovnem mestu, v šoli ali Internet bar.Se lahko uporabijo v vseh mestih.

5、Enostaven za uporabo, prihranek prostora: značilnosti hitro in priročno demontaža in montaža, in to je prihranek prostora.

Opis:

To je edinstvena slušalka zaslon stojalo s stabilno in močno strukturo in majhen in lep videz.

Seznam:

1*Slušalke stojala

Opombe:

Če imate kakršne koli težave ali dvome o naših produktih, prosimo, obrnite na nas v času.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve v roku 24 ur.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: avantree slušalke imetnika, slušalke usb stojalo, slušalke imetnik zapleten, slušalke imetnika, overwatch reaper, 15 lcd, 15 lcd zaslon, pc slušalke stojala, ukrivljen slušalke stojala, Slušalke stojala

Velikost 15/10/5cm
Številka Modela Slušalke Stojala
Blagovna Znamka Rondaful
Material plastični
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Postavka Vrsta Slušalke Stojala

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki