Bodybuilding Šport Šport pasovi fitnes Moški Ženske Pasu Dihanje Pasu Podpore Pasu Ledvenih Nazaj Pasu Podporo Zatega traku

w85372

€9.25

-7.58

€16.83

-45 %

Nov izdelek

1. Dobavni rok: 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti, objavljanje

7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....)

2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije

3. Dostava vključuje poštnino ravnanje.

4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava

5. Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih.

6. Paketi običajno ladja v 1 do 3 delovne dni in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Oznake: pospešek telesa h6, aktivno hobiji ženska, zapestnice človek norveška, audi a4 b8 merilnik stroka, žogo silikona, oranžna, mešalnik 2982 redmond, 5 element, ki plujejo pod avto, 14500 eos svetilka, kolesarske opreme boy

Blagovna Znamka weimostar
Material Tkanine
Številka Modela SA1030
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki