Novo
EIKRC P Diesel Fuel Injection Nozzle------ DLLA150P901

EIKRC P Diesel Fuel Injection Nozzle------ DLLA150P901

w86032

€3.54

-0.39

€3.93

-9 %

Nov izdelek

Blagovne Znamke Dovoljenja Garancije

EIKRC P Diesel Vbrizgavanje Goriva, Šoba------ DLLA150P901

Prodajne Točke

Opisujejo podrobnosti prodajno mesto zgoraj, pridobivanjem in zagotavljanjem zaupanja potencialnih uporabnikov.

2. Glavni Izdelki

Naši izdelki vse mimo strogih pregled pred dostave, ničelno toleranco za okvarjen izdelek, vse izdelke, ki so povezane z mednarodnim standardom. • Dobavljamo vse dizelskih motorjev, rezervnih delov, kot so črpalka, napajanje, šoba, regulacijskega ventila, SCV ventil, PCV pipa, senzor,bat, odmične gredi, črpalka zamašek, prilagodite shim , senzor za jekleno kroglico,pečat olje, DRV, bat, olje, napajalna črpalka, merske enote, ect.

3.Plačilo Predmeti

Podpiramo TT, Mater Card,Visa,Western Union,PayPal,Bančno Nakazilo in Plačati www.vina-babic.si Trgovina

4.Dostava Pogoji in pakiranje

a.Podpiramo pošiljke za mednarodno express podjetja, kot so DHL,UPS,TNT,UPS,FEDEX,EMS,itd.b.Elementi bodo le poslani šele po plačilu, je potrdil Depozitni c.Za Rusije in Vzhodne Evrope stranke, pls izberite EMS ali drugi, ki so enostavne za carinjenje d.Kupec plačati uvozne dajatve, uvedene Carine v vaši državi.Pls Opomba:če ni na zahtevo za pakiranje ali žigosanje,Bomo poslali blaga v nevtralni embalaži.

5.Povratne informacije

Bomo cenili ste zadovoljni z elementi in povratne informacije 5 ZVEZDIC na www.vina-babic.si Imamo profesionalno prodajo, servis in tehnično osebje, sedem dni na teden, je mogoče odpraviti morebitne spore Koli vprašanje ali negativne zadovoljni pls stik z nami .Videti forword za vaše novice in uživajte v nakupovalno izkušnjo tukaj.

Opišite vaše blagovne znamke zgodbo, vključno z vzpostavitvijo in razvojem roki, mejniki, itd.

Oznake: kolena olje, filter za šoba, disaar olje, gorivo, popravila, herbalife majica s kratkimi rokavi ženske, ffp2 s filter, herbalife ženska, herbalif, howo sinotruk, fet n

Vrsta Materiala JEKLA
Postavka Dolžina standard
Blagovna Znamka DEFUTE

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki