Ogljikovih vlaken Zadaj Prtljažnik Strešni Lip Spojler Okno Krilo za Volkswagen Golf 6 R20 >I

w86219

€154.08

Nov izdelek

Opis: Ogljikovih vlaken Zadaj Prtljažnik Strešni Lip Spojler Okno Krilo za Volkswagen Golf 6 R20 >I

Opremljanja : Volkswagen Golf 6 R20 >I

Material :iz Ogljikovih vlaken

Namestitev :Dodaj na z zakonsko dvostransko lepljiv lepilni trak (trak&lepilo, ki niso vključene v paket) ; Strokovno vgradnjo zelo priporočljivo .

Opozorilo: Ob prejemu blaga, prosimo, preglejte, ali jih na kraju samem ali v roku 24 ur. 1. Kako preveriti, ali je ta izdelek ustreza moj avto ali ne?

Če niste prepričani, če izdelek ustreza vašim avtomobilom, vas prosimo, da nas kontaktirate in nam pošljite vaš avto slike(sprednji, nazaj in celo avto, slike) , smo strokovno tehnično inženir za preverjanje opremljanja za vas.

2. Je to resnično 100% polno ogljikovih vlaken material in suho ogljikovih?

Naše blago mokro ogljika, ki je eno plast pravi ogljika in eno plast multi-osno tkanine krpo./ Površina je iz ogljikovih vlaken, vendar smo prav tako lahko zagotovi 100% suhe ogljikovih za posebne postavke. zabavaj se!

3. Je slikarstvo vključeni/ali zagotavljate slikarstvo?(Za kameno materialov(FRP) )

Smo proizvajalec, zato bodo izdelki z sprožilni sivi ali črni barvi, ne moremo zagotoviti, slikarstvo, kot tudi.Toplo predlagam, da barve na lokalni avto spremembe trgovino po namestitvi je končano.Da bi se izognili barva razlika in praskami med dostava ali namestitve.

Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo, ki jih predložite na blagajni in paypal je točna.(Vaše Ime in priimek ,natančen in točen naslov,Telefonsko Številko)

Nismo odgovorni za placeholders naslove.

Ne bomo falsify računov dostava ali oznake, pod nobenim pogojem.

1. Koliko davek moramo plačati?

V ZDA trg: Vse elemente, ne bo treba plačati uvozne dajatve, če je skupni trgovinski račun, ki je manj kot 1000USD, kot je naš znesek računa bo 200USD, tako v ZDA trg ne bo treba plačati davka.

V Avstraliji trgu: Vse elemente, ne bo treba plačati uvozne dajatve, če je skupni trgovinski račun, ki je manj kot 1000AUD, kot je naš znesek računa bo 200AUD, tako v ZDA trg ne bo treba plačati davka.

V Evropskih državah: Vse elemente, ki potrebujejo uvoznih dajatev, ki je 35-45 evra, ki temelji na naš majhen komercialni račun.

2. Je DAVEK je vključen v vrstnem redu brezplačno?

Kupec je odgovoren za plačilo koli, lokalne navade davkov.Če je vaš element je vrnil zaradi carinska vprašanja, smo lahko le nadomestilo za PREDMET DEL, zato prosimo, da spremljate svoj parceli nenehno, ko dobite carinska vprašanja, prosimo, da stik z njimi v času, da se prepreči vrnitev ali mi lahko samo vračilo predmet del, ko se vrne.

Kdaj lahko dobim paket po plačilu?

To bo trajalo nas 3~5 delovnih dni, da naredite pregled & pakiranje & organiziranje odpreme.

Dobavljeni z EMS, blago morate 7~10 delovnih dni za dostavo.Odposlana s Fedex/DHL/TNT/UPS, blaga potrebujejo 5~7 delovnih dni za dostavo.

1. Kaj naj naredim, če niso zadovoljni z blagom?

1), potem Ko je prejel blago, če ne boste zadovoljni, se lahko obrnete na naš servis dekle za vrnitev, bomo plačali na povratni ladijski promet pristojbina, če je to naš problem.

2) Če je malo popraskal med plovbo bomo morali popravilo navodila in bi odškodnino za vas.

3) Če je hudo poškodovan med transportom, prosimo, da so fotografije poškodovanih delov za nas in mi bo celotno vračilo ali zamenjavo novega za vas.

2. Ko je bilo blago potrjena s strani kupca, kupec je ni dovoljeno uporabiti za nadomestila med prevozom.

Razlog: Po tem, ko je blago poslala, je ne morete vrniti na pot

3. kupec prejme blago, ki so v dobrem stanju, če kupec želi uporabiti za vračilo:

1) tovorni naprej in nazaj, krije kupec.

2) Narediti dober paket, po embalaža stilov prejetega blaga za zagotavljanje varnosti vrnjeno blago.

3) vrne blago, je treba poslati nazaj na enak način, kot so bila dostavljena.

4. Drugi spori zaradi objektivnih ali subjektivnih dejavnikov

1) Naši izdelki so izdelki za avto spremembe, in ki jih potrebujejo strokovno sprememba tehnologije za pravilno namestitev.Če kupec ugotovi, nekatere ne-specializirane spremembe trgovinah ali kupci namestite izdelke same, zaradi česar je izdelek, ki ne doseže pričakovanih namestitev učinek, v tem primeru se ne moremo strinjati s vračilo.

2) Deli za avto spremembe so okraski.Če izdelek ne dosega ravni kupca osebno zadovoljstvo in kupci, ki se uporabljajo za vračilo ali vrniti, v tem primeru ne moremo strinjati z njim.

3) proizvodi za avto spremembe spadajo v našem podjetju, in morajo biti nameščeni v skladu z našimi navodili.Včasih je treba spremeniti nekatere dele izvirnih vozila, kot so odstranjevanje odbijača ali rezanja malo dela, da dokončate namestitev.Če kupec začasno zadržani, da naredite spremembe, ne bomo odgovorni za namestitev ali sprejeti nadomestilo.

Oznake: bobcat mt52 priloge, amish narejen spalnica določa, osnovna krema rokavi ženske, 4k monitor 100rgb adobe, napajalnik prenosnik apple, telo jakna otroška pozimi, bmw m sport ogljikovih trim, bambus okrasni meč, lepa pomlad ponudbe

Volkswagen Model Golf
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Umestitev na Vozilu Zadnji Prtljažnik
Za Vozila Znamke/Modela Volkswagen
Posebne Funkcije Povečanje Učinkovitosti Porabe Goriva
Blagovna Znamka ZKU Preuredi
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken
Postavka Vrsta Spojlerji
Ime Modela Zadnji Spojler

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki