Novo
Evropski Stil Zlato Ton Omare Vrat Potegnite Ročaj Ročaja Strojne opreme 7 cm Dolžina 5 KOS

Evropski Stil Zlato Ton Omare Vrat Potegnite Ročaj Ročaja Strojne opreme 7 cm Dolžina 5 KOS

w87157

€8.83

-3.79

€12.62

-30 %

Nov izdelek

Kompaktna velikost, klasične, umetniške, čudovito potegnite ročico zamenjava za zamenjavo vaše stare ali zdrobljen turistov.

Tehnični podatki: Ime Izdelka Potegnite Ročico Skupni Velikosti 7 x 1, x 2 cm / 2.8" x 0,4" x 0.8" (L*W*H) Nastavek Luknjo Premera 3.3 mm / 0.13" Material, Kovinski Glavna Barva Zlata Ton Teža 130 g Paket Vsebina

5 x Potegnite Ročico

Opisi: Zlato ton kovin potegnite ročico, eno namestitev luknjo, 3.3 mm luknjo premera.Kompaktna velikost, klasične, umetniške, čudovito potegnite ročico zamenjava za zamenjavo vaše stare ali zdrobljen turistov.

Pogosto uporablja za dom, pohištvo, okna, omare, vrata, salon, predale, omare, itd.

O Pošiljki

1)DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4) Vsi naši izdelki so materiala predmet fotografije, prosimo, bodite prepričani nakup.Pa slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Toplo Nasveti

1), Če želite, nakup velike količine, pls obrnite na dobavitelja.

2)poskusite, da zagotovi čim podrobnejše informacije za naslov,kot so poštna številka,domača telefonska številka in številka mobilnega telefona.

3), Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na sliki.

4)Če ruske Federacije stranka, pls posredujete vaše celotno ime, da nas, drugje morda niste dobili blaga.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Upamo, da vam bo dala oceno objektivne resnice.Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: vijolično srce torto modra, okno slike pozimi, tubeless kolo, trak za platišča, okno planter polje diy, vijoličasto jakno velvet, škrlatne čipke obleko baby, vijolična otroci nogavice kolena, okno plastični zamašek, vijolično usnje pleteni

Slog letnik
Vrsta Pohištveni Ročaj & Bunka
Material Kovine
Številka Modela 8818
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Smola-vrsta Specifikacije 3 mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki