Za Huawei P40 lite E Primeru Luksuznih Stati si Ogledate Flip Mirror Telefon Primerih Za Huawei P40 Lite E Primeru P 40 P40Lite Kritje P40 Pro Funda

w88251

€4.15

-0.73

€4.88

-14 %

Nov izdelek

Za Huawei P40 lite E Primeru Luksuznih Stati si Ogledate Flip Mirror Telefon Primerih Za Huawei P40 Lite E Primeru P 40 P40Lite Kritje P40 Pro Funda

Funkcija:

1.Za Huawei P40 Lite E Primeru

2.Material: Usnje + Trde Plastike

3.100% Popolnoma Nov,Visoko Kakovost

4.Fashion design,enostaven za namestitev in odstranjevanje

5.Svoj telefon zaščitili pred prah,praske,udarce in trajne

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!!

- Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade,drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno .

- Ne prevzemamo odgovornosti za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog.

Plačilo

Pišite nam, če imate kakršno koli vprašanje s plačilom.Prosimo, izberite način dostave, ko oddate novo naročilo.Prosimo, upoštevajte, da uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Lahko se posvetujte s svojim države carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški se zaračunajo ob nakupu izdelka.Te stroške kupca odgovornost.

Dostava

1.Bomo ladja iz vrstnem redu, v 1-3 delovni dan po plačila potrdijo (razen vikend in prazniki).Prosimo, preverite vaš naslov za dostavo, ko ste plačali za naročilo.

2.Nudimo Brezplačno Dostava po "China Post Navadne Majhne Paketni Plus ", Ki ne More slediti po odhodu iz Kitajske; Če potrebujete Popolno Sledenje ,Prosimo, izberite "www.vina-babic.si Standardna Dostava"," China Air" ali drugi , in dodati več o sledenju .Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje!

3.Izdelek, ki prihajajo v tujini iz Kitajske , tako da je ladijski promet bo trajalo dlje, kot domači dostava.somtimes mednarodnih dostave je zelo odvisna od poštnih prevoznika in lokalne običaje in davkov.če ne boste prejeli, vaš reč na čas ,se nemudoma obrnite na nas,Mi prosim za razumevanje.Hvala!

Vračilo kupnine

Sprejemamo vrnete in izmenjavo če je predmet, ki ima kakršne koli okvare.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli pomisleke z izdelkom.Potrudili se bomo, da vam pomaga rešiti vsak problem.

Opomba:

Če so elementi, ki so poškodovana zaradi mail prevoznik,nudimo vam zamenjavo ali delno vračilo glede na predmet, ki je pogoj.Če je predmet, ki ni, kot je opisano,lahko naredimo vračilo ali zamenjavo za vas.Če niste zadovoljni z elementi, za nekatere razlog, se lahko obrnete na nas za izmenjavo ali za vrnitev in morate samo, da plača za povratni prevoz.Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, da se pomiri, da nas kontaktirate prvič ,se bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: huawei p40 lite primeru pes, primeru huawei p30lite, primeru huawei y6, huawei p40 lite rosegold primeru, huawei p40 lite drevo primeru, p40lite, huawei p40 lite stojalo primeru, primeru huawei y8p, primeru huawei p40lite, primeru huawei lite p40

Model Številka 3 Carcasas fundas coque capa primeru telefon za huawei P40 Lite
Funkcija Anti-knock
Design Navaden
Barve Srebrna,Črna,Zlata,Rose zlata,temno modre
Vrsta Flip Case
Funkcija 1 Projekcijska Stojala Ogledalo Primeru Telefon
Značilnosti Ogledalo Projekcijska Stojala Za Kritje Primera
Model Številka 1 za Huawei P40 Lite E Primeru
Debelo Podporo,se obrnite na nas za boljšo ceno
Funkcija 2 Ogledalo Pokrovček Oporo Funkcija
Model Številka 5 za Huawei P40 primeru
Model Številka 2 za Huawei P40 lite primeru
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Model Številka 4 za Huawei P40 pro primeru
Blagovna Znamka MEAFORD
Material Plastično Ogledalo + Usnje

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki