Nastavljiv Pravega Usnja Mačka Ovratnik Kuža Vratu Sponko Pasu Pasu Oblazinjeni Pet Ovratnik Majhne, Srednje Velik Pes Pitbull Labrador

w93628

€3.82

-2.55

€6.37

-40 %

Nov izdelek

Nastavljiv Pravega Usnja Mačka Ovratnik Kuža Vratu Sponko Pasu Pasu Oblazinjeni Pet Ovratnik Majhne, Srednje Velik Pes Pitbull Labrador

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Preprosta in elegantna usnje ovratnik za hišne živali

Izdelana iz visoko kakovostnega usnja krave

Trpežne za uporabo, kot nalašč za vašega ljubljenčka

Posebnosti:

Barve:Modra, Bela, Rdeča, Vijolična, Roza, Kava,Rumena,nebeško modra

Material: usnje

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Paketu: 1 pc pet ovratnik

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Na splošno,bomo poslali predmete v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,broderage taks,dajatev in davkov, za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.Razumem, da ste zaskrbljeni zaradi morebitne dodatne stroške za postavke.Na podlagi preteklih izkušenj.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

O Povratnih Informacij :

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

'

Oznake: pes povodec pitbull, bika mastiff pitbull, šal pes pitbull, primer svinčniki pitbull, prsi pes pitbull, pes polje pitbull, plašči pes pitbull, pes pitbull, pes pijama pitbull, pes klobuk pitbull

Pravega Usnja Mačka Ovratnik usnjena pasja ovratnica
pet ovratnik usnje ovratnik za Labradorca
Kuža Vratu Traku Nastavljiv Vratu Pasu
Funkcija Breakaway
Je Pametno Napravo No
Material Usnje
Vzorec Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Pes Povodec Tip Osnovna Povodci
Sezona Vse letne čase
Vrsta Psi

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki