Kaljeno Steklo Primeru Telefon za Samsung Galaxy A10 A20 A40 A50 A70 A80 A51 A71 M10 M20 M30 A6 A8 Plus Naruto Japonska Hokage Ninja

w94218

€3.27

Nov izdelek

Kaljeno Steklo Primeru Telefon za Samsung Galaxy A10 A20 A40 A50 A70 A80 A51 A71 M10 M20 M30 A6 A8 Plus Naruto Japonska Hokage Ninja Črni Vzorec Telefon Lupini Anti-knock Zajema Zaščito Primeru Telefon

1.O Plačilu

Podpiramo naslednje načine plačila:

2.O Pošiljki

A. Dostava In Predajo

Vzeli si bomo različne kanale glede na značilnosti blaga prevoz .To se lahko doseže več kot 200 državah in regijah.Obljubimo, da vse naloge, ki jih bo izdal v štirih dneh.Zaradi različnih kanalov za informacije o poti zaslon čas bo drugačen, poštne pošiljke, običajno v 1-4 dneh je pokazala, da je mednarodna kurirska običajno 1-2 dni, če pride do zastojev, sledenje uri bo na zaslonu podaljša.

A. O Carinski & Tarifne

Poštna spremnica, na splošno ne proizvajajo tarife, vendar v različnih državah carinskih predpisov, carinjenje čas bo drugačen, prosimo, da pravočasno sledenje informacij, se obrnite na lokalni pošti, če je to potrebno.

Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalne navade standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.Končno, želim vam srečno nakupovanje, najlepša hvala za vašo podporo.

3.Vračilo & Politike

Ker gre za mednarodni prevoz, stroški in čas stroškov je relativno velika, tako da mi pripisujejo velik pomen kakovosti izdelka.preverili bomo strogo, če ste Le v primeru prejeli poškodovan izdelek, nas, Prosimo, kontaktirajte.Da bi interese svoje,Se prepričajte, da preverite paket, preden se prijavite, in nam pošljite slike.bomo izvede revizijo v skladu s posebnimi okoliščinami izdelkov, da bi rešili to težavo, boste imeli priložnost, da uživajo več popustov.

Če želite, izmenjujejo ali povratni izdelka, izdelek nima nobene škode, le treba plačati povratni prevoz, vam bomo poslali nov izdelek po tem, ko smo prejeli izdelek.

Hvala vam za vašo podporo in razumevanje.

4.Povratne informacije

Če se počutite zadovoljni, vas prosimo, da nas 5 zvezdic, to bo največja spodbuda za nas in za vas, da ustvarite boljšo storitev.Vsak napor, samo da bi vi bolje počutili, skupaj z iskrenim.Najlepša hvala!

Oznake: dekleta dvoživke, uhani gotocos, lexus 330 zajema, epilator 7 vatov, mreža 80x80 godox, imetnik lunasbore, helo kitty kavbojke, dekle ponaredek hoodie, luči led avto fd

Združljiv za Samsung M Primeru M10 M20 M30
Design Marmor
Združljiv za samsung S Primeru S8 S9 S10 S20
Porabo Oznake 1 Mobilni Telefon Primerih Pokriva.Mobilni Telefon Primerih Lupini
Porabo Oznake 3 etch Visoki Vrh Design Original Ljubeč Poklic roza zamotek capa
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv za samsung S Plus Primeru S8 Plus S9 Plus S10 Plus S20 Plus
Mobilni Telefon Primerih Barve Kaljeno Steklo Črno Zadnji Pokrovček
Porabo Oznake 2 Lepa,Loveing,Lep,Luxry,Strylish,Živali,Po Meri,Pop,Original
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Blagovna Znamka GXWDHXDYJ
Vrsta Klasifikacije Lupini Elegantno,Seksi,Tisk,Tanek,Ultra,Capa,Zaščito
Združljiv za samsung Primeru A8S A9S A10 A20 A30 A40 A50 A70 A80 A90
Združljiv Samsung Model Galaxy S8 Plus
Združljiv za samsung Note Primeru Opomba 9 Opomba 10 Opomba 20
Vrsta Pol zavit Primeru
Združljiv za Samsung Plus Primeru A6 Plus A8 Plus A9 2018
Značilnosti Mehko TPU PC Telefon Primeru, Kaljeno steklo Telefonsko Pokritje Visoko Kakovost Jasno
Razvrstitev Vrste Design,Vroče Prodaje,Anime,Risanka,Zaščito
Združljiv za samsung S Lite Primeru S10 Lite S10E
Porabo Oznake Moda,Original,Po Meri,Lepo,Ljubeč

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki