Novo
Bela Barva HDMI1.4 Upogibanje 90 Stopinj HDMI Vtičnice 86x86mm po vsem Svetu z Uporabo Faceplate

Bela Barva HDMI1.4 Upogibanje 90 Stopinj HDMI Vtičnice 86x86mm po vsem Svetu z Uporabo Faceplate

w1063

€8.42

Nov izdelek

Bela Barva HDMI1.4 Upogibanje 90 Stopinj HDMI Vtičnice 86x86mm po vsem Svetu z Uporabo Faceplate

Značilnosti:

Vrata: 1 x HDMI + 1 x 90 Stopinj HDMI ( Neposredno priključite)

HDMI Verzija: 1.4

Izdelek Dimenzije: 86x86mm

Teža izdelka: 90 g

Barva: Bela

Sijajna končal plošča, sodoben dizajn.

Ohišje izdelano iz visoko kakovostnih čisto bela PVC materialov.

Enostavno namestitve izpeljete in povezave

Package vsebina: 1 x Stenski plošči ( 1 x HDMI + 1 x 90 Stopinj HDMI )

Vljudno opomni: Če morate ta predmet, ki se bo dostave hitro preko DHL / UPS/ FedEx, v 4 do 8 delovnih dni, se obrnite na nas s polno naslov za dostavo, tako da bomo lahko preverite tovorni stroškov in prilagodite skupna cena za vas .

Priporočamo, kupci uporabo DEPOZITNI je navedeno zgoraj, kot način plačila, Depozitni je varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.To bo zagotovilo plačila, ki je izdal prodajalec šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, telefonsko številko, itd... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Vsi predmeti, ki bodo poslani v obdelavo časa po tem, ko bi plačila potrdijo prek www.vina-babic.si.

2.Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato prosimo, da preverite, ali je pravilna.

3. Če obstajajo uvozne dajatve, davke&stroškov države, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost, zato vas prosimo, preverite pri svojem lokalnem carinski urad potrdi kaj ti dodatni stroški bodo.

4. Za mednarodni pomorski promet, včasih bi bilo zamudo zaradi vremenskih,carinjenje, in nekatere druge dejavnike.Prosimo, počakajte potrpežljivo in se obrnite na lokalni poštni urad, da preverite za vas, vam bo tudi pomagalo, da bi spremljali vašo pošiljko in podaljša dobavni čas za vas, v tem primeru vaše naročilo, plačilo bo vedno pod zaščito. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 mesecev Omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (Razen za postavke, poškodovanih in / ali zlorabljena po prejemu ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo pomembno za naše dolgoročno poslovanje.Prosim, pustite POZITIVNE povratne informacije s 5 zvezdicami, ki stopnja storitve, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, wit elemente ali naših storitev, preden se odpravite negativno ali nevtralno mnenje, se najprej obrnite na nas, da bomo lahko rešili problem skupaj.Hvala za vaše polno podporo vnaprej.

Garancijski pogoji

Nakup opombe

Spoštovani kupec, prosimo, preberite spodaj vsebine pred nakupom, je zaskrbljujoče, če ste lahko dobili popoln poprodajne storitve in problem se lahko reši z gladko ali ne, po vrstnem redu, smo acquiesce morate prebrati in sprejeti spodaj vsebine, vse po-prodajnih storitev je odvisna od teh vsebin.Hvala za vašo pozornost v naši trgovini, če ima kakršne koli težave, vas prosimo, stik z našim storitev ljudje kadar koli, upam, da boste imeli dobre izkušnje!

Naša obljuba

Vse izdelke v naši trgovini so nova in ne rabljena in sanacija izdelkov.Zaradi mednarodne dostave, obstaja nekaj težav ne more izogniti, bomo poskušali naši moči, pomagate, prosimo za razumevanje!Omogočamo vračilo blaga v 12months jamstvo storitev, prosimo, bodite prepričani, ko ga kupujete.

Oznake: Obraz Ploščo, hdmi kotu 90 stopinj, hdmi steno, obraz ploščo hdmi, hdmi 90 stopinj, hdmi 24 90 stopinj, hdmi ploščo, hdmi socket, faceplate hdmi, mini hdmi 90 stopinj

Nazivna Napetost 1,5 V
Dimenzija 86x86mm
Številka Modela 86HDMI2
Podaljšek Dolžine NOBEN
Število Vtičnic 1
Ozemljitev Non-Ozemljitev
Prenapetostna Zaščita No
Blagovna Znamka Stsben
Količina 1 kos
Barve Bela
Zaščita Pred Preobremenitvijo No
Nazivni Tok 10 (A)
WIFI No
Garancija 12 mesecev
Vrsta Električne Vtičnice
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Paket Plastično vrečko
Vrata 1 x HDMI + 1 x 90 Stopinj HDMI
HDMI verzija 1.4

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki