Moške Aesop Dvojno Tourbillon Gibanje Watch Moških Luksuzni Safir Mehanske Poslovnih Nepremočljiva Ure Mens 2021 Zegarek Męski

w11145

€841.12

-841.12

€1 682.24

-50 %

Nov izdelek

Moške Aesop Dvojno Tourbillon Gibanje Watch Moških Luksuzni Safir Mehanske Poslovnih Nepremočljiva Ure Mens 2021 Zegarek Męski

Q&A

1.Pravi Tourbillon Gibanje? Da.smo obljubili, da je resnično Tourbillon gibanja . 2.Ki dostava pot.www.vina-babic.si uradni dostava stojalo .če je potrebno, FedEx, DHL ali IP , se lahko obrnete na nas . 3.Kako dolgo Garancijo。 Smo obljubili, 3 leta Garancije.

Opis Izdelka

Ime: Dvojno Tourbillon Moške Gledajo Ogledalo: dvostranski safir Gibanje: Original tourbillon gibanja Tip: Ročno navijanje Garancija: 3 leta Slog: razkošje in poslovni Novi dobule tourbillon gibanje watch

Bela Številčnica

Črna Številčnica

Modra Številčnica

Tri Slog

Kako se zaščititi

1.To je Mehansko Roko Veter Gibanja.zato morate veter gor 60 krogov vrtenje v smeri urinega Kazalca, vsak dan . 2.V tourbillon gibanje je visoko natančnost gibanja, prosimo, da ga nosite, skrbno, da bi se izognili, ki spadajo in trka. 3.Da bi se izognili gibanja, magnetni , ne postavljajte ga poleg magnetnih naprav, kot so zvočniki, Televizije in mobilnih telefonov. 4.Imamo tesno pakirani in zavarovati gledati, ker je to mednarodno dolge razdalje prevoza, po dolgo časa in razdalje prevoza, prav tako lahko povzroči vibracije med prevozom in povzroči težave, vendar je to redek primer,če se zgodi ta težava, ko prejmete gledam ,se obrnite na nas prosim .

O Ladijski

- Če potrebujete fast shipping , lahko izberete DHL,FEDEX,EMS,običajno lahko dosežejo svoje mesto o 6-15 dneh,vendar niso prosti, ker so dražji od običajnih dostava. - Davki, carine, niso vključene v postavko cene in dostava brezplačno. - Vedno bomo osredotočili na parceli ves čas, ko je njena na način, da si, če si ne morete slediti ,se obrnite na nas .

Povratne informacije

- Smo odgovorni prodajalec.In upam, da boste uživali vaše nakupovanje v mojem www.vina-babic.si trgovini. - Če vam je všeč naša storitev in izdelkov, 5 zvezd ocena pozitivnih feeback in naložite sliko cenjeno. - In če imate kakršnakoli vprašanja ali izpolnjujejo vse težave, vas prosimo, da stik z mano, preden se odpravite koli povratnih informacij.

Storitve Za Stranke

- Vaše zadovoljstvo je naš cilj.preverili bomo vsako parcelo, preden smo ga pošlje - Vedno bomo osredotočili na parceli ves čas, ko je njena na način, da si, če si ne morete slediti ,se obrnite na nas . - Prosimo, dont pustiti vse negativne ali nevtralne povratne informacije ali odprite katerega koli spora o www.vina-babic.si brez komunikacije, prepričani Smo, da lahko rešijo problem za vas.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Vrne in vračilo

-Mi bo celotno vračilo če je predmet, ki ne morejo doseči, se lahko v času garancije. -Lahko se vrnete elemente, da nas, če vam ni všeč blaga, vendar ne bomo plačali za ladijskega stroškov . -Če se proizvodi izpolnjujejo kakovosti težave, se obrnite na nas, preden odprete spora.

Oznake: človek gledal 2021, ary ure, galeb dvojno tourbillon, moški gledajo dejanje, blagovne znamke luksuzni ženska, ure roko veter, tourbillon, aesop, chopard, tourbillon watch

Primer Oblike KROG
Zaponko Tip Pritisni Gumb Skrit Zaponko
Ohišje Debeline 10.5 mm
Številka Modela Dvojno tourbillon
Slog 1 Luksuzni Mehanska Ura Moški
Slog pravi tourbillon watch
Band Material Tip Usnje
Funkcija Vodoodporna
Blagovna Znamka giv
Izbiranje Premer 42mm
Vodoodpornost Globina 3Bar
Dolžina Pasu 24 cm
Ohišje Material NERJAVEČE JEKLO
Prodajne točke Slavni slog Mehanska ura Moški
Stil 2 Tourbillon Okostje watch
Škatle & Primerih Materiala Les
pazi za izbiranje Dvojno Tourbillon Moški Gledajo
Postavka Vrsta Mehanske Ročne Ure
Gibanje Mehansko Roko Veter
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Sapphire Kristalno
Poreklo CN(Izvora)
Priporoča Širina 22 mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki