Doma Dekor Valentinovo, Ljubezen Star Viseči Okras Dekoracijo Sten Star Srce Oblika Decoratings Dodatki

w1140

€2.38

-1.59

€3.97

-40 %

Nov izdelek

Bullet Točk:

1、Srce Oblika Modela: ljubimec viseči okras funkcije v obliki srca design, lep videz in svetle barve, je primeren za uporablja kot valentinovo, dekoracijo, ustvarjanje vesel, lepo in romantično vzdušje za vas.

2、Sijoče Površine: Na ornament funkcije bogatih stilov in 2 velikostih za vas, da izbirajo iz, tako srečanje vaše želje in potrebe.

3、Enostavno Visi: Obstaja niz na vrhu ornament, ki omogoča ornament lahko ena je visela mala breza drevo Božično drevo, valentinovo drevo, lestenec, okna, zunanja drevesa, itd.Prav tako lahko preklopite ga v steklenice, škatle ali drug kraj, za izboljšanje romantično vzdušje.

4、Več Barvah: na voljo so različne barve za vas, da izberejo, vključno rdeča, bela, roza.Različnih stilov, velikosti in barvne kombinacije lahko izpolnjujejo vaše dekoracijo različnih potreb in dodate barvo na vsakodnevno življenje, festivali in dejavnosti.

5、Kakovost Materiala: okraski so izdelani iz visoko kakovostne tkanine, lahek, enostaven za prevoz, ne enostaven za škodo, trajne, lepo in praktično.

Specifikacije:

Material: Tkanina

Velikost(o): kot prikazano

Seznam Vsebine:

1 Nastavite Okraski

Samo zgoraj embalaža vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opombe:

1. Zaradi razlike kamere oprema, svetlobe, svetlost in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

Opomba:

Priporočljivo je, da v načinu majhen zaslon na pametnih telefonih v 6,5 cm, in velik zaslon načina za telefone več kot 6,5 cm.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo z uporabo katerega koli od zgoraj navedenih metod in pls plačati v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.vina-babic.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko se je končal.

Če vaše naročilo zaprta zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek na www.vina-babic.si.

Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

Vse elemente, ki so preverjene in tudi pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža paketa prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15-60 dni in bi se lahko malo dlje, da nekateri ledina.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili paket prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Vrne in Vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če je paket izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, nam bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: led iarovky 230v, lučka lučka za 6000k, indica žarometov, fandola kovček, celotno pec vaja, lewis kamen imdb, emax es08m servo, prednji brisalec w203, led nape letnik

Poreklo
Številka Modela Christmas tree okraski obesek
Priložnost

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki