15 m na Prostem Vrt Vodno Hlajenje Cevi Atomizing Škropilnica Vrtni Trampolin Sprinkler Uporabo za Tla Avtomobila, Čiščenje Prostem Hlajenje

w114021

€4.08

-2.5

€6.58

-37 %

Nov izdelek

Funkcija:

Visoko-kakovostni materiali

Brizgalk na trampolin, vodni park so narejeni iz visoko kakovostnih, UV odporen, okolju prijazno in netoksičnih materialov, ki niso enostavno nositi tudi po mnogih letih uporabe.

Praktično

To škropljenje lahko obrnejo trampolin v spray park za otroke in zmanjšati temperaturo trampolin v vroče poletje.To je praktično orodje, za otroke, da uživajo v vodnih igrah.

Neprepustne

Na sprinkler cev trampolin, vodni park, lahko uporabite debelejši materialov za boljše prenesejo tlak vode, tako da ne pride do prepuščanja vode.

Enostaven za uporabo

Vodni športi, igrišče igrače brizgalk so Ameriški standard navojne priključke in so enostavne za namestitev, primerna za vse trampolin velikosti.

Področje uporabe

Ta trampolin brizgalk je ne samo zalivanje igrača za otroke na prostem, vodni park, ampak tudi uporabljajo za zalivanje vrta, čiščenje tal, čiščenje avtomobila, na prostem, hlajenje, itd.

Specifikacija:

Tip: trampolin brizgalk

Barva: Zelena/Oranžna

Količina: 1

Material: APS

Dolžina: 15 metrov

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Cev

40 X Vezicami

Oznake: pomlad trampolin, za vrt škropilnica, škropilnica, vrtni razpršilec, vrt vode, razprševanje vode, vrt brizgalk, krog milo, razpršilec vode, krog trampolin pomlad

Številka Modela cev
Vrsta Trampolin Brizgalk
Poreklo CN(Izvora)
Brizgalke Tipa Drugo
Količina 1
Barve Zelena/Oranžna
Dolžina 15 meters
Material aps

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki