Novo
ZhuoAng Cvetenja Cvet / Najboljše Želje Jasno Znamk Za DIY Scrapbooking/Kartico, zaradi Česar/Album Dekorativni Silikona Pečat Obrti

ZhuoAng Cvetenja Cvet / Najboljše Želje Jasno Znamk Za DIY Scrapbooking/Kartico, zaradi Česar/Album Dekorativni Silikona Pečat Obrti

w1201

€2.39

-1.08

€3.47

-31 %

Nov izdelek

Opis Izdelka

5.12*5.12 palčni Žig Nastavite(13*13 cm)

Material:Silikon

Feat ure:želje

Uporaba:DIY Scrapbooking

Če ste našli izdelke manjka ali zdrobljen, ko prejme paket, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vedno bomo vam zadovoljni rezultat!

Podatke O Pošiljki

1.Svetovni Dostava

2.Mi bo poslal v dveh delovnih dneh.

3.Prosimo, poskrbite, da se vaše ime, naslov in telefonska številka pravilna.(Imena, ki jih je treba izpolniti s polnim imenom in priimkom)Če želite spremeniti vaš naslov , se obrnite na nas v času.

4.Prosimo, upoštevajte, da je vaša zaščita rok.Če je zaščita rok je kmalu potekla , vendar je blago še ni bilo dobavljeno.Prosimo, ne skrbite.Lahko nas kontaktirate za razširitev zaščite obdobje za vas.

Dostava Uspešen/Okvare

1. Če je blago dobavljeno uspešno, lahko so tudi zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, da nam petimi zvezdicami pohvale.Še enkrat hvala za vašo podporo.

2.Če je blago, ki je izgubljen ali poškodovan v tranzitu , prosimo ne odpirajte spora prvi.Lahko nas kontaktirate.Bomo odgovor, da boste čim prej.Smo lahko ponovno izdajo je za vas ali vračilo kupnine v celoti.Bomo biti odgovorna za vaše naročilo!

Oznake: burton cveti, silicij žig, litles cveti, svetloba cveti, pozimi cveti, gume žig, jasno, silicij žig, jasno gume žig, svetilke cveti, jasno album žig

Barve Pregledno
Material Silikonski
Vrsta Standard Žig
Slog želje
Blagovna Znamka ZhuoAng
Nastavite Vrsto No
Uporaba DIY Scrapbooking
Velikost 13*13 cm/5.12*5.12 palčni
Vrsta Debelo No
Številka Modela YC-257

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki