4 Izberite Barvo Peko Dekoracijo Plastične Barva Mešanja Skledo Maslo, Smetana Bean Prilepite Cevovodi Cupcake Torto Dekor Orodja

w122015

€4.50

-0.8

€5.30

-15 %

Nov izdelek

Značilnosti:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Dobro Orodje za izdelavo hrane v varnostni način.

Enostaven za uporabo,prevoz in DIY.

Specifikacija:

Material: Plastika

Velikost: 12.6x7.5x6.2 cm

Barva: Kot kažejo slike

Paket je vključeno:

1 x Skledo

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov ess se MORAJO UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za& amp; nbsp;referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in exclud es vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko 30 dni amo m plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in ; ;dobili nazaj, da vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in v 30 dneh&am p;napotilo sp;return to od datuma, ko je prejel.Če je predmet, ki je v vas, r posesti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.Svojih e, so BREZ IZJEME!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in&a mp;n bsp, ki jih MORA PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebne& amp; nbsp;razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu& amp; nbsp;na element v izvirno stanje in embalaže z ll komponente in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec& amp; nbsp;preklic transakcije iz www.vina-babic.si.ALI, se lahko odločite za&a mp;n bsp;imajo zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za napako postavke& amp; nbsp; (razen predmetov, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo& amp; nbsp;s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v w arranty obdobju (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam,& amp; nbsp;kaj je okvara in nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.vina-babic.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas& ;omrežni medpomnilniki p;nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, zato&am p;napotilo sp;da smo lahko opravlja do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo abo ut njih!

Oznake: torto pokrivalo, pečen nadevom, zlato plastične cevi, okrogla torta skledo, zobni jed, torta dekor orodje, 3d salon ozadje, korejski omako, namizna torto skledo, torto disk

Material plastični
Certificiranje CE / EU
Torto Orodja Tip Dessert Decorators
Funkcija Za enkratno uporabo
Spolnost No
Številka Modela KW249
Blagovna Znamka MFHXXX
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki