2018 High Street Zimske Ženske Naravnih Fox Krznen Brezrokavnik Ženske Brez Rokavov Trdna Slim Krzno Proti-Vrat Suknji Gospa Lisica Krzno Telovnik Plašč

w122911

€470.24

Nov izdelek

Velikost Dolžina/cm Oblačila Prsi/cm S 90 88 M 90 92 L 90 96 XL 90 100 XXL 90 104 XXXL 90 108 4XL 90 112 5XL 90 116 6XL 90 120 OPOMBA: to je velikost oblačila,če je vaše telo standard morate dodajte približno 5-10 cm, da vaša neto bankrot obod!Tam je 1-3 cm ukrep napako.

Q: Kako izbrati velikost?

A: Povejte nam vaše prsi, bokov ,ramen v "cm", bomo priporočam primerno velikost za vas.

Q: ali Je to resnično krzno?

O: Smo strokovni krzno tovarni, ki se nahaja v Kitajska znana krzno mesta.Vsi naši izdelki so narejeni iz pravega krzna.

Q: ni primerno velikost za mene, bi lahko naredili, je velikost po meri ?

A: Ja, smo prilagodili krzno plašč, enega po enega.Vaš plašč temelji na svojo velikost.

Obvestilo: če ni problemom kakovosti, ne moremo sprejeti vrnitev izdelka.

Q: Kako dolgo lahko dobim to?

A: potrebujemo 3-5 dni, da pripravijo svoj plašč.Običajno to traja 5-15 dni po EMS.

Če želite prejemati hitro, lahko dodatno plačati poštnine za pošiljanje DHL,TNT ali UPS.

RUSKI: EMS

US/Evropa : TNT ali EMS

Q: Ali moram plačati po meri davek?

A: Bomo ugotovi kot vzorec ali darilo in označi nizke vrednosti, da bi se izognili davka.Vendar včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.ne bomo odgovorni vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svojem mestu, kot v Italiji in na Nizozemskem.Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države.Hvala za vaše razumevanje.

PLAČILO:

Lahko uporabite Boleto, MasterCard, Western Union, VISA, QIWI, Bančno Nakazilo, in drugi načini plačila, do konca plačilo, to je zelo priročno.

DOSTAVA NAVODILO:

Smo ponavadi ponujajo BREZPLAČNO DOSTAVA po Singapur/China Post Air Mail in Epacket, ki običajno traja 45-60/20-25 delovnih dni za dostavo.Dostava po EMS, DHL,UPS ali FEEDEX so tudi na voljo, če želite, da dodatno plačati ali napolnite vaše naročilo lahko dosežejo veliko količino.Lahko me kontaktirate v prvi trgovini jasli ali pošiljam sporočila, in potem sem lahko spremenite cena za vas s poznavanjem količino, ki jo potrebujete.Ko vem, da bom v stik z vami ASAP.

Opomba: čas odpreme dont\ \ \\ \ 't vključuje časa obdelave (3 delovnih dneh).Včasih je vaša pošiljka lahko traja dlje časa, da pridejo zaradi zamude v meri obračunov in praznikih.

POVRATNE informacije:

Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila.Upamo lahko tudi, da nam za nas, ko vaše blago prejel.Zavezujemo se, da bomo odlične storitve za stranke , tako da iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, nam pred odhodom negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše porblem.Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: natisne majica mens vw, prostor, pralnica perila, surpreme nahrbtnik cas, črpalko nastavite stran vortech, mp5 velik zaslon domov, skype poslovnih 64 bit, mi 9 pro zaslon modra, ovratne rute brezšivne, dežnik rumena film

Ovratnik Proti-Vrat
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Blagovna Znamka DissFear
Debelina STANDARD
Oblačila Dolžina Redni
Material Mink krzna
Hooded No
Rokav Slog Redni
Zapiranje Tip Zajeti Gumb
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Široko-vitka
Plovila\Tehnika Krzno Trakovi Šivala Toghter
Spol ŽENSKE
Vrste Vrhnjih Oblačil Pravega Krzna
Slog High Street
Številka Modela 7
Dekoracijo Krzno

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki