Moda Po Meri Foto Steklo Obesek Osebno Staršev Sorodstveni Otrok Umetnosti Fotografija Zasebna Ročno Družino Ogrlica Darilo

w1247

€0.46

-0.63

€1.09

-57 %

Nov izdelek

Nakit ime: ogrlica

Barva: črna/srebrna/nobeno

Ogrlica, dolžina: 50 cm

Velikost slike: 19*38 mm

Specifikacije: kateri Koli obliki fotografij/logotipi/družina/prijatelji/otrok/druge vrste umetnosti, zbirka fotografij lahko prilagodite

1. www.vina-babic.si ponuja različne plačilne metode, kot so Alipay, kreditne kartice, v realnem času, bančno nakazilo, brez plačila (bančno nakazilo in Western Union).Lahko izberete najbolj priročen način.Da bi zaščitili svoje interese, bo tvoje plačilo začasno rezerviran za Alibaba, in bo razdeljen na nas, ko boste prejeli red in so zadovoljni z njim.

Prevoz

1. Ko bomo prejeli vaše naročilo informacij in plačati, smo ponavadi traja 2-5 dni za dokončanje dostave, bomo poskrbeli logistiki sledenje podatkov.Vendar pa je zaradi nekaterih dejavnikov in regionalne probleme, lahko privede do zamude pri dobavi, upam, da razumete, da je tranzitni čas je običajno 20-60 dni, prosimo, bodite potrpežljivi.

2. Če potrebujete hitreje dostava logistični model, prosimo, obrnite na nas.

3. Mednarodni kupci, prosimo, upoštevajte: uvoznih dajatev, davkov in taks, ki niso vključeni v ceno blaga ali tovora.To je privilegij in odgovornost, če vaša država potrebuje za plačilo carinskih dajatev.

4. Naročilo bo poslano vam jih ladjar med dostava času, vas prosimo, vidite, ladijski promet storitev spodnji seznam.Če niste prejeli paket v času dostave, se obrnite na nas.

Nadomestilo politike

Smo popolnoma zagotovilo naše artikle.Vse elemente, ki so v nove članice, razen če ni drugače navedeno drugje v priročniku.

2. Vse povrne - v okvari ali drugače, je treba predhodno dovoljenje za promet.Prosimo, kontaktirajte nas za pridobitev dovoljenja za promet in povratni naslov, preden se je vrnil element.

3. V vseh primerih, plača kupec, ladijski promet pristojbina, na lastne stroške za vrnitev proizvoda za odkup ali vračilo kupnine.Bomo odgovorni za spreminjanje poštnina.

Stik z nami

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo odgovorili na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.

2. Bomo odgovorili na vaša vprašanja po e-pošti, prosimo, preverite vaš e-mail za odgovore.

Povratne informacije

Prosim, ne pusti negativne (1-2 zvezde) ali naravnih povratne informacije (3 zvezdice), preden se obrnete na nas.

Oznake: devica otrok ogrlica, locket fotografija, skledo obroč, osebno fotografijo graviranje, mati brat ogrlice, miney otrok ogrlica, cherry otrok ogrlica, pitbul ogrlica ogrlice, bagri otrok ogrlica, za fotografijo obesek

Material Steklo
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Customized Type fotografija
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Združljivost Vsi Združljivi
Priložnosti rojstni dan
Poreklo CN(Izvora)
Obliko\vzorec Pravokotnik
Obesek Velikost 19*38 mm
Spol Unisex
Veriga Tip Vodni val Verige
Slog Bohemia
Številka Modela DZFXL01
Funkcija Spanje Tracker

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki