Na HDMI Pretvornik s 5 m Visoka Hitrost HDMI Wii2hdmi Adapter za Wii Wii AV Multi Out Vtič DVI Črn Moški-ženska Spodaj 2W

w12998

€3.07

-1.02

€4.09

-24 %

Nov izdelek

Za Wii, Da HDMI Pretvornik S 5 m Visoka Hitrost HDMI Wii2HDMI Adapter Plug And Play Prinese Fantastične Igralne Izkušnje

Značilnosti:

1.Fantastično Izkušnjo igranja: S čisto nov dekoder čip, napredno obdelavo signalov z veliko natančnostjo, barv in ločljivost bodo na voljo.Slika je izvrstno in stabilna, ne briše, ne fuzzy linij ali lokalne akcijske skupine, ki zagotavlja boljšo igro izkušnje.

2.Plug and Play: Super enostavne za uporabo.No nastavitev in ni treba namestiti gonilnike.Samo preprosto kljuko gor Wii in vtikač HDMI neposredno v monitor in BOOM uživali igre, z optimalno gledanje.

3.Majhne Velikosti: Wii, da HDMI Adapter s velikost 4 x 3 x 1,5 cm, je majhen, vendar močan.Ne zasedajo prostora na vaši mizi s hooking up nazaj Wii.Nič več tangling vrvi, samo en kabel.

Opis:

1.Nastavitev zaslona ločljivost mora biti v skladu z Wii ločljivost ali nastavi samodejno.Na primer, če Wii je v 16: 9 razmerje, nato priključen monitor mora biti v 16: 9 razmerje, kot tudi, ki zagotavlja optimalne izkušnje.

Specifikacije:

Barva: črna

Material: Plastika

Poraba energije: Spodaj 2W

Podprti Video Način vnosa: Vključuje vse načini prikaza Wii konzole (NTSC 480i 480p, PAL 576i)

Podpira HDMI izhod Način: Rezultati čisti digitalni HDMI video/zvočnih signalov

Vhodni Priključek: Wii AV Multi Out Plug

Izhodni Priključki: HDMI Priključek & 3.5 mm Stereo Audio Jack

Paket Je Vključeno:

1 * Adapter

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: displayport dvi, nintendo wii, WII, HDMI, dvi i, pretvarjanje dvi na hdmi, HDMI, VGA, dvi d hdmi, igra wii, pretvori hdmi

Številka Modela 1
Barve
Priključek A HDMI
Blagovna Znamka ONLENY
Vhodni priključek
Priključek B DVI
Spol Moški-Ženski
Poraba energije
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba TV Okno
Material
Vrsta HDMI Kabli-združljiv

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki