MIAOOL 9 Devet-Barva Senčila Kompakten Gem Biserno Lustre Mat Diamond Oči v Senci, Rumena Rdeča Rumena Enostaven za Barve

w13025

€7.13

-2.5

€9.63

-25 %

Nov izdelek

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Sevalni sijoče sequins visoko vgradnjo olje-krmiljenje senčil so dodani z rastlinsko silikagel, ki lahko učinkovito kontrolo je mastna snov, okoli oči, brez prahu, ki plujejo v prahu in strnjeno naselje, in ima nežen in tesno prilegajo.Mehko in spolzko, enostaven za madeže, prehod odtenkov je enostaven za uporabo, ustvarite krvave pravljice qi.Tekstura vključuje svilnato mat, gemstone, polarizirani svetlobi, mokro bleščice in teary oči val.

2. Usklajeno in ujemajo barve in barvne kombinacije.Harmonijo in lepoto iste barve med devet barve bo še bolj globoko in energična v medsebojni kombinaciji, ustvarjanje občutljivo oči ličila, da je težko izbrati.

3. Jasno in enotno barvo odpravlja turbidity iz oči v senci, v prahu, zaradi česar je barva bolj jasno in svetlo, tudi z različnimi barvami, lahko tudi pokazati nežna in gladka oči ličila.

4. V ilovnata je v redu in barve, je dobro, ali je mat ali biserno, je ilovnata je v redu in voščene.Color rendering je dobro in nasičenost barv je visoka, tako da prsti lahko neposredno madeže enakomerno.Natančno prahu pritiskom tehnologija je sprejel, in se prah ne letenje ranly in razširitev je zelo dobra.

5. Ta paleta je posebej oblikovana za nego kože vseh barv, s skupno 9 barvah, pet mat in štiri biseri.Mat je tako toplo in voščene kot kašmir, in biser zasije.Nobena od barv v njem so odveč.Vsi so zelo ular barve, danes: vse-tekmo čisto rjava, toplo in umazano oranžna, temperament rdeče opeke, v modi, kurkuma, živahna zlata ribica, skrivnostno polarizirana barvo, lahko svobodno združujejo različne ličila izgleda.

Ime: Paleta

Neto vsebina: 13g

barva:Kot prikazano

Material:v prahu

velikost:8.1 x 7.9 x 1.1 cm

Vsebina Paketa:

1 x eye shadow paleta

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: ličila palete miaool, 9 barvno miaool, miaool senčilo, nepremočljiva, miaool čipke paleta, barva lesa pallete, google barve pallete, barva abaya poletje, miaool eco resort potovanja, miaool paleto, pallete barve

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki