Novi Moški Ženski Pirati Cosplay Kostum Za Odrasle Stopnji Uspešnosti Pirati Pustni Kostum Halloween Dobave

w13078

€6.37

-0.27

€6.64

-4 %

Nov izdelek

Novi Moški Ženski Pirati Cosplay Kostum Za Odrasle Stopnji Uspešnosti Pirati Pustni Kostum Halloween Dobave

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cen in poskuša ponuditi vrhunskemu storitev, in upamo, da boste lahko uživali v nakupovanje čas.

Meritve (v cm.To lahko 1-3cm razlika)

Moške Velikosti: Majice Dolžina:Približno 57 cm Hlače Dolžina:O 102cm Bankrot:Približno 80-110 cm Pas:Približno 75-110 cm, Primerna Višina:165-185 cm Ženske Velikosti: Majice Dolžina:O 42cm Krilo Dolžina:Približno 65 cm Prsi:Približno 68-100cm Pas:Približno 65-100 cm, Primerna Višina:160-175cm

Dostava :

bomo ladja na svetu ,boste lahko izbere način dostave po potrebuje svoj čas.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Vračilo kupnine:

sprejemamo 100% vračilo, če izdelek je kakovost proplems ali nepredvidenih napak.Vendar pa kupci, ki so zahtevane za pošiljanje izdelkov nazaj v naši pisarni.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte www.vina-babic.si nakupovanje!!

Oznake: etsy pirat noša, veliko pirat noša, costum, dodatek pirat, zlato čarovnica, skp fazi, diamond pantyhose, cosplay moški, moški pirate kostumi, klobuk fazi

Sestavine Pas, Klobuk, Legwear
Material Poliester
Blagovna Znamka Novedan
Spol Unisex
Vir Tip anime
Ime Oddelka Za odrasle
Znaki Halloween Kostumi za ženske, cosplay
Postavka Vrsta Kompleti
Posebno Uporabo Kostume In Pribor
Številka Modela DB24182
Velikost One size

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki