Tuš Squeegee Steklo za Brisanje Strgalo Čistilo Squeegee za Kopalnico/Kuhinja/Avto Stekla s Sesalno Pokal Kavelj, Držalo 11 inch

w14353

€4.50

-1.74

€6.24

-27 %

Nov izdelek

11 inch za Vse Namene, Squeegee priseska Kavelj, Držalo Silikonske Gume Tuš Čistilo za Tuš Vrata, Okna, Ogledala Strešnik Avto Steklo Kopalniške Opreme

Funkcija:

1. Vsebuje sesalni kavelj-ni treba vrtati ali lepilo.Enostavno razstaviti in ponovno namestiti.Kljuke so lahko pritrjena na gladke površine, kot so stekel, ploščice, tuš stene, tuš steklo, vrata, omarice in ohišja.

2. Minimalističen design-inteligentni design matt črno steklo squeegee vam daje globok vtis.Poleg tega chrome obravnava nerjavečega jekla kavelj prilegajo vsaki metlice v sodobne kopalnice.

3. Največjo učinkovitost-mehka silikonska guma strgalo zmanjšuje squeaks in zagotavlja serija-brezplačno čiščenje.Iz nerjavečega jekla jedro široko stekla, metlice zagotavlja potrebno stabilnost.

4. Preprečite poškodbe-silikonski premaz plastične tuša metlice omogoča non-slip tudi v vlažnih pogojih.Gume je šok absorpcije učinek, ko padla, tako da lahko prepreči škodo za tuš in kad.

5. Za svojo higieno-silikonsko prevleko, ki je izdelan v skladu z najstrožje prehrambenih standardov.Nemoteno in v celoti groove-prosto površino preprečuje tudi prah in bakterija iz reševanja.

Specifikacija:

Material: silikonska guma, iz nerjavečega jekla

Velikost: 28 x 22 cm/11.0*8.66"

Opomba:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različne merilne metode in orodja.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobe, kota in monitor.

1 X Tuš Squeegee

1 X Sesalni Kavelj

Oznake: film squeegee, kavelj ogledalo, avto squeegee, kopalnica strgalo, strgalo tuš, glass cleaner gume, odtenek orodje, orodje zaviti, squeegee jekla, okna stekla brisalec

Velikost 28*22cm/11.0*8.66"
Squeegee Materiala Drugo
Številka Modela tuš squeegee
Uporaba Okno
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Ročaj Material plastični
Material silikonske gume, iz nerjavečega jekla

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki