Lolita Čevlji Japonski Slog Mary Jane Čevlji Za Kolegij Dekle Študent PU Usnje JK Enotno Čevlji Princesa čajanka Čevlji

w151300

€13.77

-12.73

€26.50

-48 %

Nov izdelek

Dobrodošli v naši trgovini Prosimo, uživajte vaše www.vina-babic.si nakupovanje

Dostava :

bomo ladja na svetu ,boste lahko izbere način dostave po potrebuje svoj čas.

1.kitajska post air mail približno 25 do 30 delovnih dni ,lahko traja dlje, na nekaterih področjih, kot so Rusija ,Brazilija itd.

2.EMS traja 7-15 delovnih dni.

3.Fedex traja 5-7working dni.

4.DHL traja 3-8working dni.

smo samo ladjo na naslov, ki ste ga pustili na da ,če potrebujete spremembe ,prosimo, obrnite na nas pred dostava je bil dosežen.

Plačilni pogoji:

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice,bančnega nakazila.Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu ,prosimo, da se obrnete na nas ,si bomo prizadevali, najbolje, da se reševanje vprašanja.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Najlepša hvala za obisk nas! :)

Uživajte www.vina-babic.si nakupovanje!!

.

Oznake: lesene ženina obešalnik, bela ženska zagona za, rumena oprijem koles, kaj se je zgodilo, kovinski, vega željo brivnik, rumena zelena earing, zhenhua dax izpušnih plinov, lesene goft polje mama, varjenje masko 3m zraka

Poreklo CN(Izvora)
Posebno Uporabo Kostumi
Spol ŽENSKE
Znaki lolita
Material PU
Postavka Vrsta Čevlji

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki