StarGems Naravnih Turkizno Ročno 925 Sterling Srebrni Prstan 8.25 E2310

w152034

€17.34

Nov izdelek

100% Trdne Sterling Srebrni barvi s 925 žig, Skupna Teža(g): 6 g

Zagotovljena verodostojno gemstone (- e): Turkizna, Glavni kamen velikost:10*14 mm

Izključno izdelave in styling, dejanski element, ki je na sliki;;

BREZPLAČNA Dostava in Ravnanje, vključno z pakiranje, skladiščnih, distribucijskih, da ravnanje in obdelavo stroškov.Postavka bo odpremljeno na zmagovalni kupci za Hong Kong e-Express ali Zraka priporočeno Pošto v 24 urah po prejemu plačila.

Dobavni rok je običajno traja 7-15 delovnih dni (največ 4 tedne), odvisno od tega, katere države & mesta.Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinske pristojbine, in uvozne dajatve (če obstaja).

Prosimo za razumevanje smo pokrivna mnogih drugih stroškov, poleg dejanske stroške prevozov, kot so park pristojbine, človeških virov, takse in pristojbine, www.vina-babic.si končna vrednost takse, seznam takse, zavarovanja pristojbine, embalažni material, taks, stroškov ravnanja in pes.Prosimo, da nam visoke stopnje na vaše feedbacks tako se naše podjetje lahko nadaljevalo.

Vrne se sprejemajo v 30 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način.Drugače ukvarjajo, je dokončna.

Smo plačali za vrnitev, zamenjava ali exchange ladijski promet, če je problem z predmeta.Na primer, če izdelek ne ustreza seznam opis, ki je poškodovan.Če ni opisane težave, s to postavko, in kupci, ki še vedno bi radi vrnili, prevozni stroški morajo biti plačani za kupce.

Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.vina-babic.si obdeluje Alipay.

Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.

Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.

Q: Kaj je 925 Sterling Srebro?

A: Čisto srebro je zelo mehkega materiala in je zato mednarodno sprejete formule za ustvarjanje 925 Sterling Srebro je kombinacija 92,5-odstotna fine srebrni in za 7,5% bakra.Sterling silver ponuja trdote in tolerance je potrebno tako, da jewelers lahko delati.

V: ali So vsi predmeti v vaši trgovini 925 Sterling Srebro?

O: Da, vsi naši elementi so 925 Trdna Sterling Silver, ne more nadomestiti.

V: ali So vse postavke žig 925?

O: Da, vsi naši elementi so ožigosan 925.

V: ali So vse dragih kamnov, ki se uporablja v vaši jewelries so naravnih dragih kamnov?

A: Mi jamstvo za vse naše kamni se uporablja v naših jewelries so naravni resnično dragih kamnov.

Q: ali se ladja v vseh državah?

A: Mi ladje blaga po vsem svetu.

Q: Kako so naročila poslani in kako dolgo bo trajalo, za moje naročilo prispe?

A: Blago odpremljeno prek e-Express(ali Registrirane Letalom) iz Hong Konga.Običajno traja 7 do 15 delovnih dni(največ 4 tedne) za poštne elemente za dosego prejemnikov (velja za letalske dostopnosti in carinjenje in varnost v letalstvu preverite, grozni vreme, težki poštni predaja v post office ali nekaj posebnega praznik, itd.).Poštne elemente, se obravnavajo kot prednostno pošto v destinacije, pospešiti obdelavo pošte.

e-Express Service kritje pod državo: Združene države amerike,Kanada,Brazilija,Velika Britanija,Francija,Nemčija,Nizozemska,Švica,Španija,Rusija,Norveška,Švedska,Danska,Izrael,Japonska,Južna Koreja,Macao,Vietnam ,Kambodža, Tajska , Malezija, Singapur, Filipini,Indonezija, Avstralija in Nova Zelandija.

Q: Kako lahko sledenje moje pošiljko po prihajajo ven?

A: Zagotoviti end-to-end spletno sledenje poštnih pošiljk od zaključka priprav na ES-Ladja Spletno Platformo(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html ali https://www.17track.net/en ), da zadnja milja dostava v namembni kraj.

Q:Kako priti element, ki sem ga prejel, je manjše od tistega, kar je prikazano na sliki?

O:poveča sliko naše nakit, lahko kupec ima boljši pogled na nakit design in kamnite oblike, in vzorec.Mi ne zagotavljajo velikost in težo za vse naše nakit, prosimo, ga pozorno preberite.

Q:Zakaj je kamen, barva malo drugačna od slike?

A:Vsi nakit fotografije so posnete s profesionalnimi fotografi.Uporabljajo številne foto opreme, kot je Flash, Dan, Svetlobo in itd.Nekaj stone color bi moral opraviti malo. (Primer: ametist kamen je temno vijolične barve, pod flash in luči, to lahko vpliva na barvni malo in to kaže malo svetlo vijolično namesto temno vijolično.) Če bi nakit zunaj pod soncem, boste videli v isti kos, ki kažejo pod dnevno svetlobo.

Q:ali lahko ponujajo brezplačno obroč spreminjanje velikosti?

A:Žal mi je, mi ne spremeni velikost ali prilagodite postavke smo za prodajo.Vedno lahko prinese v vaš lokalni draguljar in ti lahko pomagajo, da spremenite velikost.Ampak, če obroči poškodujejo, med spreminjanjem velikosti nismo odgovorni za to.

Q:Kaj je stil Dveh Ton?

A:stil Dveh Ton, ki je eno od najbolj priljubljenih modelov v trgovini.Narejen je bil iz kombinacije kovine (srebro, barvne kovine, je funt srebra, zlata barva je medenina in baker barva je bron).

Q:Kaj se je zgodilo, imam občutek, da je nakit sem prejela ni 925 sterling silver, kaj lahko storim?

A:Vse nakita smo testirali smo se, preden smo jih vključi v naši trgovini.Priporočamo vam, da se za lokalne nakit shop in jo preizkusite, preden se obrnete na nas.To bo zagotovljeno pravega srebra, če neznanega razloga test failed prosimo, da imajo lokalni draguljar zagotoviti sledite seznam informacij (koliko kos so bili preizkušeni, kamen na nakit, skupna širina in dolžina kos, skupne mase, nakit, ali je obesek, prstan, uhane, zapestnico ali ogrlico) Prosimo, da se vse te informacije in poštne nas.

Oznake: opal obroč srebrna, moonston obroč, natur opal, etiopski opal, stargem, avstralski opal, Opal, nastavite turkizno, naravni turkizno v srebrni, 925 turkizno

Priložnosti Obletnica
Obroči Tip Cocktail Obroč
Blagovna Znamka StarGems
Slog Verske
Glavni Kamen Opal
Kovinskega Žiga 925,Funt
Kovine Tipa SREBRNA
Spol ŽENSKE
Številka Modela E
CertificateType Tretja Oseba Oceni
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki