Gaming Palčko Krmilnik Dirke volani Elektronski Pralni Nosilec Dirke Volan za Xbox SX X-ONE/S/X

w157121

€7.11

-7.12

€14.23

-50 %

Nov izdelek

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Gaming Palčko Nosilec Vesa Dirke Volan za Xbox SX X-ONE/S/X Controller Gori

Funkcija:

Namenjen X-ONE/S/X in X-box-SX dirke igre.

Posnemati realne dirke kolo design, natančno luknjo dizajn, odlična izdelava, preprosta namestitev.

S 4 sesalna skodelice na dnu, enostaven za namestitev, lahko simulirajo pravi volan, izboljšanje igre izkušenj, več mogoče predvajati.

Volan se lahko uporablja tudi sam, ni treba pritrditi na nosilec.

Specifikacija:

Pakiranje Velikost: 235 X 125 X 10 mm/9.25 X 4.92 X 0.9"

Package Teža: 365g

Namestite Tako:

1. Vstavite vrh sesalni nosilec v sredini luknjo volana.

2. Osnovna kota volanu lahko prilagajate s pritiskom tipke na levi strani gredi.

3. Določi gumb v spodnjem sredini volana, pojavljati nosilec in jo pritrdite z drsnim nosilcem.

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X Palčko Imetnika

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: polnilnik gameboy, primeru igra prestavi, sx os, nadzor lupini xbox eno, eliminator mod pack xbox eno, mod pack xbox eno, sx jedro, jedro sx jedro stikalo, primeru xbox, shell xbox

S USB /
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ALLOYSEED
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Številka Modela Palčko

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki