5pcs/veliko Doma Microfiber Krpe Za Kuhinjo Vpojne Debelejša Krpa Za uporabo v Gospodinjstvu za Čiščenje Orodja Obrišite Pranje Tabela Kuhinjsko Brisačo

w16193

€0.91

-0.23

€1.14

-20 %

Nov izdelek

Značilnosti :

- Hitro očisti madeže olja, ultra absorbent, in se hitro suši.Naravni material, brez kemikalij, za zagotovitev zdravja in varnosti.

- Ti dishtowels so korale, žamet zgoščevanje materiala, so lahki, super vpojne in suho hitro.Na kuhinjske krpe so gladko brezplačno in absorpcijo tekočine hitro in učinkovito za vse naloge,.

- Zaradi zelo vpojne, ti brisače so super za prahu krpe, sušenje rok, čiščenje madežev, čiščenje oken, kot tudi za sir, stojala, solata selektorji, široko paleto gospodinjskih opravilih.Tako dobro kot s čarobno palico v roke!Dobili delovna mesta, opraviti hitro na pravi način z naše kuhinjske krpe!

Specifikacije :

Material: Plitev vlaken

Velikost: 16*27 cm

Paket Je Vključeno:

5 x Jed Brisače

Opombe :

1. Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 3 mm napaka, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Oznake: vodja mikrovlaken krpo, denastia mikrovlaken krpo, črna mikrovlaken krpo, krpo mikrovlaken krpo, kimtech mikrovlaken krpo, baker mikrovlaken krpo, vlažno mikrovlaken krpo, zelena mikrovlaken krpo, karcher mikrovlaken krpo, luknjo mikrovlaken krpo

Številka Modela Kuhinja Čiščenje Jed Brisačo
Element Teža Other
Funkcija Okolju Prijazno
Material Mikrovlaken
Proizvodnja Čiščenje Pad
Uporaba kuhinja

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki