Tokio Ghoul Cosplay Jakna s Klobuk Hoodies Touka Kirishima Sweatshirts Pokrivala Plašč Anime Odraslih COS Oblačila Halloween Darilo

w1635

€23.11

Nov izdelek

Kupec obvestilo:

1. Po oddaji naročila, če se vam zdi, da je sledenje podatkov kaže, "neuspeh, da pick up", prosim, ne skrbite, logistika informacije bodo posodobljene v 3-10 dneh.

-

2. Če se vam zdi, da je logistika informacije kažejo, "dostava žigosana", prosimo, obrnite na nas, mi pa bomo preverili in vam z novo referenčno številko.

-

3. Po prejemu blaga, če se vam zdi, da je izdelek poškodovan, se prosimo, da posnamete fotografijo in se obrnite na nas takoj, tako da bomo lahko rešili hitro ali poslati to za vas.

-

4. Če ne boste prejeli paket v roku 60 dni. (Brazilija/Čile itd. 90 dni), paket lahko izgubil ali vrnil na poti ali zaradi drugih carinskih razlogov.Najprej obrnite na nas namesto sporov.

-

5. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kar je zelo pomembno za nas, hvala vam!

Oznake: tokens tokyo ghoul, kirishima plašč, junak univerzami kirishima, tokio ghoul cosplay shu, touka kirishima jakna, alex mercer kostum, boku ni junak kirishima, preproga tokyo ghoul, cosplay tomioka, cosplay victor

Spol Unisex
Blagovna Znamka LEOSOXS
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela 202008028018
Posebno Uporabo Kostumi
Vir Tip anime
Znaki Tokio Ghoul
Sestavine Hoodies & Sweatshirts
Postavka Vrsta vrhovi
Material Poliester

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki