4 Gumb Klasičnih Teksturo 433MHz Trajne Praktični Večnamenski Univerzalni Vrata, Garažna Vrata, Daljinsko upravljanje Duplicator

w165491

€2.42

-0.81

€3.23

-25 %

Nov izdelek

[relateproductdetail/]

AK-KB080A 4 Gumb 433MHz Univerzalni Brezžični Klon Garažna Vrata, Vrata Odpirač Daljinski upravljalnik Duplicator

Funkcija:

1. Ta daljinski upravljalnik, ki se uporablja v povezavi z miniaturni kopiranje stroja.To lahko povzroči 1527 (učenje kodo) 2260 (osnovna koda) daljinski upravljalnik na voljo in lahko spremenite podatkov malo in nihanje odpornost na daljinskem upravljalniku, da bi dobili daljinski upravljalnik, ki ga želite.Enostaven za uporabo in prilagodljiva za delovanje.

2. Daljinski krmilnik je kopija funkcijo, ki lahko kopirate 2262, 2260, FP527, SMC918, PT2240, EV1527 in drugih čipov, kot tudi koda za zaklepanje funkcija, podatki regeneracijo funkcijo, in z eno tipko intelligent kopijo, ki niso na voljo v redni kopijo daljinski krmilniki na trgu.Funkcije.

3. Hkrati ta izvod daljinski upravljalnik je namenjen pogosto uporabljajo električna vrata, daljinsko upravljanje, garažna vrata, daljinsko upravljanje, teleskopska vrata, daljinsko upravljanje, drsna vrata, daljinsko upravljanje, ovira daljinski upravljalnik, vozni vrata daljinskega upravljalnika daljinski upravljalnik uporablja v opozarjanje in nekatere rolling code je bil razvit zato, in njene uporabe obseg je razmeroma obsežno.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 62*32*15 mm/2.44*1.26*0.59"

Delovna frekvenca: 433MHz

Delovna napetost: 9V

Delovni tok: ≤12mA

Kopiranje tip: fiksna oznaka (2260, 2262, itd.), učenje kodo (1527/2240, itd.), delno rolling koda, itd.

Daljinski nadzor razdalje: 50-100m (pod odprto okolje, naprave, ki ga prejme občutljivost je -100dbm)

Modulacija način: VPRAŠAJ amplitude modulation

Ujemanje način: kopirajte, klon

Področju uporabe: Primerno za kopiranje kopiranje in daljinsko upravljanje električni vrata, daljinsko upravljanje, teleskopska vrata, daljinsko upravljanje, garažna vrata, daljinsko upravljanje, nadzor motorja daljinsko upravljanje, zavese, nadzor, daljinsko upravljanje, LED osvetlitev, daljinski upravljalnik, avto in motorno kolo, daljinski upravljalnik, industrijske opreme, daljinsko upravljanje itd.

Področje uporabe: protivlomne alarme za domove in nakupovalna središča; alarmi za električna vozila, avtomobile in motorna kolesa; različne vrata nadzornih sistemov in drugih inteligentni krmilniki.

Uporabite koraki in metode:

1. Koda obračun: Pritisnite in držite ključ za odklepanje in zaklepanje tipka z dvema prstoma hkrati (Opomba: Nekatere oddaljene kontrole, pritisnite najprej tipko gor ključ, drugi ključ dol, in nekatere oddaljene kontrole pritisnite na dve tipki nad daljinski upravljalnik, ne glede na to tipko, Kako urediti, običajno pritisnite dveh velikih tipk) Po približno 2 sekund, LED-indikator utripa 3-krat na hitro, objava enega prsta (drugi strani, ne more biti sproščena, tako da držite), in nato uporabite sprosti prst kliknite in spustite Pritisnite na gumb, dokler se lučka LED utripa stalno in hitro, in lahko spustiš z dvema prstoma.V tem času, pritisnite katero koli tipko daljinskega upravljalnika, lučka LED je izklopljena, kar pomeni, da kodo, ki je uspešno očistili; če pritisnete katero koli tipko daljinskega upravljalnika, glede na To, pomeni, da je izvirna koda ni bila počiščena uspešno.Kodeks mora biti potrjeni še enkrat.Šele potem, ko je obračun je uspešen, lahko kopiranje biti uspešna.Lahko jasno kodo večkrat in kopirati to večkrat.

2. Kopiranje: Bodite originalni daljinski upravljalnik v levo roko in naše kopijo daljinsko upravljanje v desno roko.Hranite dveh daljinskih upravljalnikov čim bližje.Pritisnite prvi tipke dveh daljinskih upravljalnikov (vaš originalni daljinski upravljalnik in naše kopijo daljinski nadzor) ob istem času.Po približno 2 sekundah, bo LED lučka utripa hitro 2-krat - 1 sekundo in nato 3-krat - spet Po 1 sekundo, je lučka na.V tem času, naj gredo in pritisnite tipko, ki je po uspešno učenje.Svetlo zaslonu sveti, kar pomeni, da kodo prvič ključ originalni daljinski upravljalnik je bil kopira v naše kopijo daljinski upravljalnik.Na enak način, drugi ključ, se kopira v zameno, in tretji ključ je potisnil podobno.Če je kopija uspešno, daljinski upravljalnik funkcijo po kopiranje je isto, kot da ujemajo gumb za daljinsko upravljanje.

3. Recovery: Ko ste pomotoma izbrisani kodo kopirajte daljinski upravljalnik, lahko s pritiskom na dnu dva tipke copy daljinski upravljalnik ob istem času, in lučka LED utripa hitro.Ko spustite roko, pritisnite katero koli tipko še enkrat, in svetloba se bo ostal na.To pomeni, da kodo daljinskega upravljalnika je bila obnovljena.Pred uporabo naše kopijo daljinski upravljalnik za kopiranje, bodite prepričani, da jasno obstoječo kodo kopirajte daljinski upravljalnik prvi.

4. Delovanje nasveti: Kako jasno nekatere tipke, ki jih ni mogoče nadzorovati po kopiranju, in drugi je lahko nadzorovano, lahko uporabite nasvete za obračun in obnovitev operacije.Za posebne operacije, ki so, kot sledi:

(1) Izvesti koda za obračun delovanje prvo;

(2) Po čiščenju kodo uspešno, kopiranje ključev, ki niso bili uspešno kopirali samo enkrat, in ne kopirajte tipke, ki so bile kopirane uspešno preden;

(3) Opravljanje kodo za obračun delovanje spet;

(4) Izvesti operacijo obnovitve enkrat; v tem času, gumb, da ni bilo uspešno kopirali je prepisana z novo kopirati kodo, ampak prvotno kopirati uspešno kodo, shranjeno.Če še vedno obstajajo ključe, ki niso bili uspešno kopirali po drugi izvod, lahko jasno kodo še enkrat in kopiranje ključev, ki niso bili uspešno kopirali znova, in nato počistite kodo in obnoviti enkrat.Ponavljajte ta postopek, dokler ne vse tipke so kopirali uspešno.Lahko uporabite ta mali trik, da bi zmanjšali težave, ponavljajoče se operacije.

Oznake: metacom tipko duplicator, motorline, 220v rf stikalo, garažna vrata tipko daljinskega upravljalnika, silca tipko duplicator, remot stikalo, tm tipko duplicator, remot nadzor stikalo, dvojnik garaža daljinski upravljalnik, gamepad joypad daljavo

Blagovna Znamka ALLOYSEED
Certificiranje NOBEN
Uporaba Stikalo
Številka Modela Daljinsko Upravljanje
Brezžična Komunikacija RF
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki