2019 New Visoke Kakovosti pozlačen HDMI 3 RGB RCA Video Audio Adapter AV Component Pretvornik HDMI Kabli Ženski-ženski ONLENY

w16782

€0.81

-0.28

€1.09

-25 %

Nov izdelek

65740 Vroče Prodaje

2019 New Visoke Kakovosti pozlačen HDMI 3 RGB RCA Video Audio Adapter AV Component Pretvornik Lastnosti:

1. Eno-način prenosa: Ta izdelek podpira le HDMI na RCA eno-način prenosa, lahko ne uporabljajte RCA za HDMI, kar pomeni, da je zaslon naprave (TV ali monitor) je RCA koncu, primeren za HD DVD predvajalnik, HDTV sprejemnik, TV , projektorji, A/V sprejemnikov in drugih naprav, opremljenih s HDMI.

2. Predvajanje HD: Ta izdelek podpira 480i / 480p / 720p / 1080i / 1080p ločljivost, kar je zelo primeren za priklop HD player, TV, pustite, da boste uživali v visual praznik.

3. Prenos stabilnost: Ta izdelek je anti-elektromagnetne motnje funkcijo, ki lahko dosežejo stabilno sinhronizacije podatkov.Lossless design lossless prenos, da bi se izognili podatkov, prekinitve, ki jih obdaja signalov.

4. Plug and Play (igra): Ta izdelek je enostaven za uporabo, plug and play, brez voznika.

5. Kompakten in prenosen: Ta izdelek je majhen in lepe, enostaven za prevoz in pripravljen za uporabo.

Opisi:

1. Ta izdelek je primeren za obletnice, praznovanja, spominske nagrade, sejmi, oglaševanje, promocije, poslovnih daril ter druga darila priložnostih.

2. Ta izdelek podpira različne naprave, se lahko uporablja v HDTV, DVD, projektor, sistemi za domači kino, in vse druge HDMI na RCA podprte naprave.

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: pozlačeni vtič, čistega bakra jedro

Pakiranje: PE izvoz embalaža

Vrsta: adapter

Vmesnik: HDMI

Paket Je Vključeno:

1 x HDMI 3 RCA Audio Adapter

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: rca kabel dobra kvaliteta, hdmi na rca za tv box, komponente rgb vga, kabel rgb, pretvori hdmi rca, av pretvornik vga, kabel hdmi rgb, hdmi 90 female, avdio cabl, av pretvori v hdmi

Priključek A HDMI
Uporaba DVD Predvajalnik
Priključek B RCA
Poreklo CN(Izvora)
Spol Ženski-Ženski
Certificiranje NOBEN
Številka Modela HDMI 3 RCA Audio Adapter
Blagovna Znamka ONLENY
Vrsta HDMI Kabli-združljiv

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki