Blackhead Odstranjevalec Vakuumska ABS Nadgrajeno Obraza Por Čistilo Akne Comedone Whitehead Blackhead Extractor Kit Električni Sesalniki Lepota

w173636

€12.05

-5.16

€17.21

-29 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. NOVO: Drugačen od tradicionalnega način za odstranjevanje ogrcev, zadnje generacije blackhead odstranjevalec sprejme inovativnih vakuumske tehnologije.V blackhead odstranjevalec ustvarja pretok zraka in centrifugalna sila, ki ločuje blackhead od kože brez bolečine.

2. 5 NASTAVLJIV NAČINOV: V blackhead odstranjevalec vakuum je namenjen za različne tipe kože.V blackhead odstranjevalec ponuja 3 različne načine sesanja, glede na vaš tip kože.Suho je primerna za suho kožo, sesalne od blackhead odstranjevalec vakuumske bo relativno nizka, uporablja tudi za občutljivo kožo.Normalno je primeren za normalno kožo.Mastna je primerna za mastno kožo, in blackhead vakuum je močnejši sesanja, lahko učinkovito odstrani trdovratno blackhead.

3. 5 ZAMENLJIVI SESALNE GLAVE: Za boljše skrbi za vašo občutljivo kožo, blackhead odstranjevalec vakuumske UPORABLJA zdravo sesalne glave.V blackhead odstranjevalec zagotavlja 5 sesalne glave.Velike krožne luknje glavo z veliko sesalno.Majhne krožne luknje glavo s šibko sesanja.Ovalno odprtino za glavo lahko vaša koža bolj elastična in kompakten.Drugo vodja lahko uporablja za odstranjevanje odmrle kože.V blackhead vakuum spodbuja krvni obtok in revitalizira kožo, da je bolj čvrsto gladko in mlajši.

4. MODI IN KOMPAKTNA OBLIKA:USB polnilne oblikovanje blackhead odstranjevalec omogoča enostavno nosite okoli.V blackhead odstranjevalec vakuumske UPORABLJA touch kontrole gumb in blackhead vakuum ima LED zaslon, ki omogoča lažje za vas, da ugotovijo, način in preostale moči.S mlada, elegantna oblika, blackhead vakuumsko sesalno odstranjevalec je treba imeti modni element, ko greš ven.V blackhead odstranjevalec vakuumske postane tudi najboljše darilo za vaše prijatelje in družino.

5. ODLIČNE STORITVE za STRANKE: Na blackhead odstranjevalec vakuum je odlične izdelave.Zagotavljamo vam, da našim blackhead odstranjevalec je oblikovan in izdelan v skladu s strogimi standardi kakovosti, ki zagotavlja najboljše lepoto in uporabniške izkušnje.Smo tudi zagotavljajo odlične poprodajne storitve, 1-Letno garancijo proizvajalca in 30 dni ne-vprašanja-zahteval vrnitev politike.Če imate kakršna koli vprašanja o blackhead vakuum, prosimo, obrnite na nas!Zagotavljamo zadovoljivo rešitev za vas.

Opis:

Rechargerable in Prenosni,Odstranite Blackhead, Lifting Obraza, Zbudite Utrujeni Koži,Odpravo Gub.

Sprejme visoko tehnologijo in vakuumsko ekstrakcijo, da vam pomaga odstraniti blackhead , akne, piling odmrle kože in zdravljenje za povešanje kože in gubam, za pomlajevanje kože, ter nadzor tvorijo melanin, bo vaša koža nežna in gladka, bolj mladi in polni vitalnosti.

Specifikacije:

Dimenzije izdelka:1.6 x 1.6 x 2 cm

Napajanje: USB

Barva: bela, vijolična

Paket Je Vključeno:

1 * Blackhead Odstranjevalec

1 * usb line

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: zvočnik blutooth 10w, online photo filtre, tour avtobusi prodaje ohio, touls usnje indijski, wifi pritisni gumb 24v, obroči dama božič, wifi reciver na prostem, online parfumi, trgovina, ženska pasu kopalke

Vrsta Drugo
Barve bela, vijolična
Moč USB
Številka Modela Blackhead Odstranjevalec
Poreklo CN(Izvora)
Material plastični

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki