Novo
Nov Original za Laptop Primeru za HP ProBook 430 G3 podpori za dlani Zgornji Pokrov Lupini S Sledilno 826394-001

Nov Original za Laptop Primeru za HP ProBook 430 G3 podpori za dlani Zgornji Pokrov Lupini S Sledilno 826394-001

w18500

€50.52

Nov izdelek

Opis

Opomba

Prosimo, preverite description sliko pred Nakupom!

Stanje

Novi Originalni

Fit

Za HP 430 G3

FRU 826394-001

Barve

Srebrna

Paket Vključuje

1 kos, kot je fotografija

Dostava

1. Smo ladje po vsem svetu, od Kitajske, upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Kupci morajo plačati poštnino, spet, če se paket vrne nazaj k nam, ker je naslovnik neznan naslov.Če želite spremeniti naslov, prosimo, kontaktirajte nas takoj v roku 24 ur po prejemu vašega plačila.

3. Hitre Int ' l Ladijskega prometa, pa bo doplačilo za oddaljeno območje dostave.Če ste v samoti, prosimo, pošljite nam preiskave pred vrstnem redu, bomo izračunati natančno tovorni stroškov za vas.

4. Bomo razglasi nižji ceni, na računu/dostava etiketo, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela še vedno morali plačati davek/dajatev in DDV, prodajalec ne krije stroškov.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2. Če je vaš element, ki ni prispela ali ni, kot je opisano, in želite, da pusti negativne povratne informacije, se obrnite na nas prvi.Dajte nam priložnost, da bi stvari za vas, in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti vse težave .

Opomba

1. Prejeli boste, kaj slika prikazuje.Ničesar drugega ne omenja, niso vključeni.Prosimo zagotovite, da je združljiva z vašim modelom.

2. Če je vaš element, ki ne izgledajo enako kot naša slika kaže, to pomeni, da je naša družina morda pa ne bo združljiva z vašo.

3. Ker drugačni luči, kota in kontrast zaslona, tam bo malo barva razlika obstaja.Prosimo, oprostite.

Oznake: hp probook 430 g4, hp probook primeru gume, gonilnik hp probook 430 g3, hp 430 tipkovnico, g6 hp touchpad, hp probook cd primeru, 430 g3, primer hp 430, hp 430 g5, sledilna ploščica za hp probook

Spol Unisex
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Material ABS
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka Andet
Slog Podjetje
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
Številka Modela 430 g3
Uporablja Modele 其它

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki