5000g/par Veliko Silikonske Prsne Oblike Super Velik Ponarejenega Prsi Medicinskega Silikona Joške Klasični Trikotnik

w1905

€109.46

-58.93

€168.39

-34 %

Nov izdelek

1) Osnovne Informacije: Model BR-1550B-13XL; Velikost(13XL) 50 00g/par; Velik Pokal ; Temno Roza Bradavico; Klasičen Trikotnik Oblike 2)silikonske joške sam so narejeni iz posebne zdravstvene silikona, ki jih naredi zelo mehko in premetavati kot pravi prsi.Zaradi visoke kakovosti materiala, ki jih ogreje na vašo telesno temperaturo in deluje na kakršen koli način, kot naravno povečanje prsi ne.Bradavičke so oblikovani v, in zunanji-koža je alergij PU-pokrovček, ki ne povzroča nobene škode ali draženje kože. 3)Ta edinstvena Trikotnik oblike so izredno mehka,veren in se lepo prilegajo v vse modrc.Imajo teksturo bradavico, ki se zlije gladko čez obliki videz in občutek, tako kot v resničnem bradavičke.To semi-poln trikotnik oblike je simetrična in preprosto ustreza vsak tip telesa.Hrbtna stran je rahlo upognjeno, ki omogoča enostavno ustvarjanje naraven videz na vsakem prsih - tudi, če ste majhno lastno pokal-velikost že. 4)Jih dotik, odskakati in jiggle kot pravi prsi ne, in so res mehka in prijetna na dotik. 5), ki So lahko nosili vsakdo: moški, ženski, transgendered (TG), transvestites (TV), crossdressers (CD), transseksualcev (TS), shemales, dragqueens,profesionalci ali amaterji in tudi za mastectomy bolnikov. 1) Prsi zadnjica lahko z lepilom,če potrebujete samolepilne,prosim, pustite nam sporočilo, ko ste nakupom; Če nismo prejeli sporočilo v roku 12 ur po tem, ko kraj, da bomo privzeto ne potrebujete samolepilne(brez lepila). 2) Veren areola in bradavice, preveč realističen bo mogoče v celoti viden.Prosimo, kontaktirajte nas za fotografije brez mozaik če ste zainteresirani 3) Naši Trgovini Silikonske Prsi So 3 Barve (Koža/Rjava/Bela) In 20 Različnih Velikosti (500 g/par-12 KG/par)

1) Kako plačati denar, ko naročilo ali problem, o kartici ?

Ali se obrnite na Spletnih Kupcev:

2) T ime v Tranzitu?

Običajno, DHL/EMS:4~10days;www.vina-babic.si Premium:4~15days;ePacket:7~20days;www.vina-babic.si Standard:10~60days.

Ne moremo zagotoviti dostave časa na vseh mednarodnih shiments zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah.

3) Postavka Časa Obdelave?

Predvsem, bomo poslali element with1~4 delovne dni, ko je vaše plačilo, je končan.

(Daljše počitnice na Kitajskem ali drugih dejavnikov, bodo zamude)

4) na Debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa , smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo oglas informacij o nas, če bi radi.

5) Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje:

6) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.

Tako vaš denar ne bo šel na naš račun.

Oznake: velikan velike joške, veliko lažnih joške, busty velike joške, ogromne joške, ogromno črno joške, lep velike joške, ogromne ogromne joške, minka velike joške, super velik rit, super velike joške

Poreklo CN(Izvora)
Spol ŽENSKE
Intimates, Dodatki Tip Blazine & Ojačevalcev
Postavka Vrsta Intimates Dodatki
Nespodobno Sliko No
Blagovna Znamka ALLZQZD
Številka Modela BR-1550B-13XL
Material Silikonski
Barvni Slog Naravne Barve
Spolnost No

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki