1200W Novo Noe 8s LED Rastejo Luči Celoten Spekter z COB in Svetilnosti Svetilk. WiFi Nadzor Luči za Različne Rastne Faze

w20189

€799.02

Nov izdelek

JCBritw 1200W Novo Noe 8s LED Rastejo Luči Celoten Spekter z 90W COB in 5W LED

WiFi Nadzor Luči za Različne Rastne Faze

Tovarniško Dobavo

Značilnosti:

Na podlagi 8pcs 90W integrirano in 96pcs 5W high power LED kot vira svetlobe.Uporaba celotnega spektra rdeča barva, modra barva, cool white in toplo bela kombinacija za rastline.To je dobro za raste močnejši in cvetenja barvita.visoko nominalno vrednostjo, je bolj spodbuja rast rastlin.Eno stikalo za nadzor svetlobe on/off, tri senčniki, da prilagodite intenzivnost integrirano led in vse 5W led delovanje oziroma, obleko za klon, zelenjave in cvetenja fazah.Deluje na obeh AC100-265V moč konfiguracije na letenje, ustrezala večini držav uporabljajo. 90 stopinj optično steklo objektiva+, svetilnost koncentrati močnejši.Prebojna sposobnost izboljšuje 5-krat.Visoke temperature funkcijo za zaščito.izdelki, opremljeni z visoko temperaturo zaslona naprave, ko je notranja temperatura doseže 60°C, bo sistem samodejno izklopi, dokler se ne ohladi na normalno temperaturo.

PS:

1.Povežite telefon/tablični računalnik z ziggbee prehodom, efektivna razdalja med telefonom, prehod, in luči so 30 m(brez ovir).

2.Priključite Ziggbee Gatway na WiFi usmerjevalnik, lahko nadzirate vaš luči v vsakem kotičku sveta.

Bloom Način:

Če želite, da bi dobili več cvetov in visoke donose, lahko izberete bloom način.Tam bo 90W*8 COB luči (620-630nm, 650-660nm), je lahko spodbujanje fotosinteze, vzklijejo, cvet; spodbujati oblikovanje cvet pigmenti, sintezo klorofila.

Veg/Rastejo Način:

Če želite, da rastline rastejo hitreje in bolje, lahko izberete Veg/Rastejo Način.Rastlin, ki rastejo brez vsaj majhen znesek zeleno bele svetlobe, ki so zelo nagnjeni k hranil pomanjkljivosti in preprosto ne rastejo, kot tudi.

Celoten Spekter Način:

Celoten spekter, ki zagotavlja rastline, Zelenjava in Cvet vseh stopenj z vse, kar želijo v naravni sončni svetlobi.V cvetenja in zorenja fazi, lahko izberete ta način, boste dobili veliko več cvet.

Uporaba:

Uporabite ga lahko za rastlino: vrtnice, paprika, paradižnik, baziliko, solata, zelišča, limonin drevesa, palme, orhideje, poprove mete in katero koli drugo sadje in zelenjava.

Specifikacije

Dimenzije: 848x385x118mm Neto Teža: 14.8 kg Življenjska doba: >50000 ur Avg.Moč Pripravi: 735-750W Moč: AC85~265V Delovna Temperatura: -20℃ ~ +40℃ Lupini Material: Aluminij Obvestilo 1. lndoor samo uporabo. 2. Preprečiti, da bi poškodovana,je ne uporabljajte vode ali kapljično namakanje, medtem ko uporabljate. 3. Sonca za razsvetljavo mora biti čas 12-18 ur. 4. Medtem ko irradiating rastline,višina led grow svetilka je ne manj kot 10 centimetrov,nizko višino, ki bo povzročilo uničenje rastlin. 5. Zelo obesiti svetilko, ki bo oslabila energije in vplivajo na rast cikel rastlin, tako da svetilka ne sme biti visela previsoka. 6. Medtem ko skrbi za rastline, prosimo, spray listje in veje 2-3 krat vsakdanje, da se zagotovi rastline ne gubam a vihra, in ne fenomen, nekaj sadja, in trdi mešička.Paket Vsebuje 1 * 1200W Noe 8s LED Grow Light 1 * Prehod 1 * Uporabniški Priročnik za Izdelek 1 * Uporabniški Priročnik za WiFi Nadzor 1 * Napajalni Kabel 1 * Kavelj Kompleti Vsi Prijatelji, Bodite Pozorni, Prosimo,>>> Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike, ki se carini.Vse nondelivery ne bi bil odgovoren, če naročnik ne zagotovi dovolj podatkov, pri izdelavi nalog.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.vina-babic.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: bestva led, hydroponic rastejo kit, jcb nakladač, aluminij dj, COB, aluminij toplogrednih, celoten spekter led trak, rastejo led ir, lampe rastejo svetlobe, 400w rastejo led

Vir Napajanja AC
Lumen 21050Lm
Telo Material Aluminij
Osvetlitev Prostora 3.5 kvadratni meter
Certificiranje ROHS
Valovna dolžina Rdeča+Modra+Oranžna+Bela+UV+IR
Številka Modela ASP-Noahs-WiFi-8s
Garancija 2 leti
Vir Svetlobe LED Žarnice
Postavka Vrsta Rastejo Luči
Kot led 90 stopinj
Je Zatemniti Da,
Blagovna Znamka JCBritw
Velikost 848x385x118mm
Napetost 85-265V
Bruto teža 14.8 kg
Lux (center) 56712, 0,3 m/43789, 0,6 m/25220, 0,9 m/15890, 1,2 m
Širina 15.2 inch
Značilnosti COB+LED Celoten Spekter Rastejo Svetlobe
Dolžina 33.4inch
Delo Frekvenca 50/60 Hz

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki