Visoka Kakovost Akril Umetnik Barve Mix Paleta, ki Omogoča Enostavno Čiščenje za Slikarstvo

w2149

€4.00

-1.72

€5.72

-30 %

Nov izdelek

(1)Znanstvenih gospodarstvo načrt: ravna oblika palete z thumb luknjo, ročaj je udobno, omogoča, da se držite paleta naravno in udobno za več ur.Robovih art barve pladenj, so bili skrbno spolirana, gladka in okrogla, tako da jo lahko uporabite na enostavnost brez ranjavanje rokah.Je zelo primeren za študente in izvajalce, da ustvarite navdih.

(2)Visoko Kakovosti: akril paleta pladenj so zelo primerna za barvno mešanje akvarel barve.Pri ustvarjanju za dolgo časa, lahko uporabite desno roko in levo roko ob vsakem času, da bi se izognili roko bolečine v mišicah.To je zelo priročno za uporabo, ki vam omogoča, da ustvarite neomejeno slik.

(3)kot Nalašč slikarstvo sklop: zelo primerna kot darilo za začetnike in strokovnjake, ki, kot so slikarstvo in oljno slikarstvo In umetniki.

(4)Prednostna material: slika mix paleta je izdelana iz akrilne plošče, površina je gladka in lepljiv.V primerjavi z lesenimi barve palete, akril na paleti ni enostavno prodrejo in enostaven za čiščenje.To je bolj primeren za barvno mešanje in umetniškega ustvarjanja.

(5)Široko uporabo: paleta za Mešanje z thumb luknjo je primerna za različne barve, kot so akvarel, oljni sliki, akril, gouache, itd.Akril pladnji so ne samo zelo primerna za otroke, obrtniki, ljubitelji, umetniki, študenti ali umetnost studios.Primerna pa je tudi za stranke, delavnice, pouka umetnosti, ličila stranke in obrti.

Material: Akril

Barve, kot je prikazano

Teža: 92.0 g

Palete,*1

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Oznake: japonski lutka umetnik, tokyo japonska umetnost, hokusai japonski umetnik, japonski manga umetnik, primer japonska umetnica, japonski nail artist, umetnik art, japonski tatoo umetnika avstralija, japonski papir umetnik, japonski skulpture umetnika

Material plastični
Tema Ljubezen
Poreklo CN(Izvora)
Regionalna Funkcija JAPONSKA

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki