Mesečna Foto Banner Drvar Prvi Rojstni dan Banner Buffalo Kariran Stranka Dekor Drvar 1. Rojstni dan Otroka Photo Booth Rekviziti

w24732

€4.05

-2.48

€6.53

-37 %

Nov izdelek

Drvar Prvi Rojstni dan Banner Mesečna Foto Banner Buffalo Kariran Stranka Dekor Drvar 1. Rojstni dan Otroka Photo Booth Rekviziti To je odličen način, da kažejo izklop vašega otroka v prvem letu po njihovi drvar 1. rojstni dan!Ta transparent, ki je dovolj velika, da enostavno videli fotografije, in dodaja, super dekor za vaš Drvar Rojstni dan.

Naše Drvar Rojstni Stolček pasico, ki je izdelana s premijo burlap in flanela kosov.

To Drvar Prvi Rojstni dan banner bi odličen dodatek za vaše Malo Drvar je posebna Drvar Stranka.Naredi veliko fotografijo, prop, da za prvi rojstni dan torta razbiti ali prvo leto slike.

Seznam je za profesionalne in kakovostne banner.To bo velik okras za vaš Baby tuš ali Rojstni dan ali kot foto prop.Banner je trajno, vendar lahek dovolj, da visijo z enim kos traku na vsakem koncu.

Package Vključeni: 12 kos mesec transparenti, 12 x nalepke, 1 x vrv.

Dostava in vračanje politike: 1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v roku 24 ur, ko je prejel plačila. 2. Kitajska post navadne majhne paketni plus in China post registriranih air mail traja ocenjena 15-60 dni. 3. Priporočene pošiljke: www.vina-babic.si standardna dostava--bolj stabilno,varnejši. 4. Nudimo tudi express dostava, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika. 5. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko zaključi, se obrnite na nas.Dropshipping in debelo: 1. Smo spusti ladje povsod v svetu, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, 2. Bomo ponudili najboljšo ceno na debelo, in priporočamo najboljšo pošiljko.Povratne informacije: 1. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd). 2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

Oznake: rojstni dan drvar, buffalo preverite, hessian, dekor jute, metulj vaza, vaza venus, konj smole, buffalo kariran stranka, buffalo kariran majica, juta nit

Številka Modela 5-00117301
Material burlap
Priložnosti Stranka
Klasifikacija Proizvodov Transparenti
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No
Blagovna Znamka STRANKA DNEVNIK

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki