12 Paketi Nastavljiv Čevljev Reže Organizator,Čevljev, Stojala za kolesa,Čevlje Imetnik Skladiščenje,Čevelj Stacker za Dekleta,Dame in Družino

w2528

€13.60

-4.06

€17.66

-22 %

Nov izdelek

12 Paketi Nastavljiv Čevljev Reže Organizator,Čevljev, Stojala za kolesa,Čevlje Imetnik Skladiščenje,Čevelj Stacker za Dekleta,Dame in Družino PRIHRANEK PROSTORA: dvojni kabini čevelj rack design pomoč prihrani 50% svoje zmogljivosti za shranjevanje takoj in hlep boste našli pravo obutev hitro, zaradi česar vaš čevelj omaro in garderobe bolj pospravljeno in urejeno.Inovativni dizajn čevlja režo prilagaja dvakrat prejšnjega čevlja in zagotavlja odličen prostor za varčevanje rešitev za spalnico, garderobo in čevlje stojalo.

PRIMEREN ZA VSE VRSTE ČEVLJEV: čevelj reže lahko nastavljiva višina, lahko prilagodite 2,7 cm 7,2 cm glede na vrsto čevlji, primerne za večina otroških čevljev,copate,ravno čevlji,športni čevlji, sandali, visokih petah in tako naprej.

SUPER ANTI-ZDRSA DESIGN: Naše čevelj stacker je posebej zasnovan z vrha zavihki na obeh straneh in zadaj skupaj z malo trkanja na površini za preprečevanje zgornji del čevlja iz zdrsa off, vodenje vaš prostor urejeno in lepo.Z globo velikost design, vam ni treba skrbeti, da so čevlji, ki se stisnemo.

NADGRADILI QUALLITY: čevelj stack je izdelan iz visoko kakovostne ABS in trajne zelena nestrupeno PP za zagotovitev svoje zdravje in varovanje okolja.Izboljšano debeline naredi čevelj reže organizator precej verjetno, da se razdeli z velikim pritiskom ali pogosta uporaba.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE: čevelj režo lahko enostavno očistiti z vodo in milom in so uporabljate več časa.

barva:bela

material:plastika

velikost:19 x 25.5 x 10 x 6 cm

Vsebina Paketa:

12 x Stojalo za Čevlje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: lepljive beležnica 8 rubljev, sony playstation 4 1216, podpora dirke iphone 6, toyota mark x 2011 rep, vrh naramnice modra rdeča, motorna zajema mavic mini, skooda kodiaq tipko na pokrovčku, mala odbor svetilke zelena, lepljive opombe rokovnik a5

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki