Dolgo Votlo Iz Flare Rokav Bodycon Midi Obleka Ženske Cvjetnim Tiskanja Bohemian Plaža Obleko 2019 Ženski Poletje Obleko Plus Velikost XXXXL

w25775

€10.93

-8.94

€19.87

-44 %

Nov izdelek

PLAČILO: Preden vaše naročilo,prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od naročila, če je to mogoče. 1.www.vina-babic.si Standardna Dostava je nov način dostave.Večina državi na splošno 12~39 dni, da pridejo.Del države včasih 7 dni prišel. 2.Bomo dostava za vas, da hitro ekspresna dostava(DHL,EMS,Armax,UPS ipd.) če bi več kot 10pcs.(3~7 dni prišli, da vas) 1. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa Na debelo,vam bomo ponudili najboljšo ceno ali brez izrecnega dostava(DHL,Armax,UPS ipd.) za vas.Za padec ladijskega prometa,mi lahko pošljete parcele glede na vaše zahteve brez www.vina-babic.si ali naši trgovini informacije. 2. Kako slediti moji parceli?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani z uporabo številko za sledenje: www.17track.net/en 3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Mi smo vedno tukaj, vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.STORITEV: 1.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami. 2.Prosimo, da nas kontaktirate po TRADEMANGGER pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje in reševanje na spletnem mestu.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.POVRATNE informacije: 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.

Oznake: premije mora imeti elemente, škatle za shranjevanje smeti, novi turistični trendi, ki niso usnje priložnostne čevlji, novo spodnje perilo, oblačila dodatki fedoras, izbor elektro primarni suhe baterije, za nego kože, ki napaja obraza čiščenje naprave, novo zabavno igrače otroška ropota mobilnih telefonih, zaščitni okvir mobilni telefon primerih zajema, kako nositi pri delu kvarčne ročne ure, kinky kodraste lasulje sintetičnih lasulj(črna)

Vzorec Tipa Cvetlični
Silhueta Svoboden
Rokav Dolžina(cm) Polno
Številka Modela ZBD005-P83146
Izrez Proti-Vrat
Sezona Pomlad
Slog Bohemian
Dolžina Obleke Mid-Tele
Dekoracijo Iz Votlih
Material Poliester
Spol ŽENSKE
Pasu imperij
Rokav Slog Flare Rokav
Blagovna Znamka BUTLDY

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki