LED Trakovi Luči, 32.8 ft 300 Led SMD 5050 RGB Barvni Spreminjanje Svetlobe LED Trakovi, IP65 Vodotesen Trak Razsvetljave z 44 Tipko ST50

w26797

€23.53

-4.15

€27.68

-14 %

Nov izdelek

Opis izdelka Visoko Kakovost: Visoka svetilnost smd 5050 led deluje bolje za razsvetljavo in dekoracijo namene, in dvojno plast bakra PCB board in IP65 nepremočljiva plast, da naša barva spreminja, svetilne trakove, luči, bolj trpežne.VSE V ENEM KOMPLET: 2x za 16,4 ft/5m rgb led trakovi, 1x 44-ključ daljavo, 1x krmilnik polje, 1x napajalni adapter, dodatno opremo pack - 2 zatiči, 4 vijakov, 4 pritrdilne sponke, 2 priključka in dodatno dvostranski lepilni trakovi.ENOSTAVNA NAMESTITEV: Upogljiv LED trak je cuttable in povezljivost, lahko trim ga na različne dolžine, kot ga potrebujete.Z močnim lepilnim trakom na hrbtni strani, led trak svetlobe, se lahko enostavno namesti na mnogih krajih, kot je postelja, strope, okna, omare, ogledala itd.VAREN ZA UPORABO: 12V nizka napetost, nizko porabo in dobro odvajanje toplote zagotovi led barva spreminja, svetilne trakove, luči varen za uporabo.Tako ti led vrv luči so bolj primerna za dekoracijo doma.ZANESLJIV SERVIS: Podprta z dve leti garancije za naše RGB LED trakovi luči in pribor za mir uma.Dosegli naš oddelek za podporo strankam ekipo za vsa vprašanja glede nakupa ali vgradnje.

Izdelek Featur

SCT Nastavljivi Serije

S pomočjo krmilnikov, SCT nastavljivi serija led trakovi se lahko zavedajo barvna temperatura 2500k-7000k, zagotavljanje zmogljivosti za tako toplo belo in hladno bele, vse v enem celotno led trakovi.

Barvita serija

Izvajanje 7 spremenijo barvo, hkrati pa imajo čisto belo svetlobo.Enotna točka za posamezen nadzor, visok nivo sivine, in lahko dosegajo različne lep učinek.Doseči čisto bela, medtem ko spreminjanje različnih barv.Za čarobno LED trakovi, Vsak IC nadzira vsako LED, visok nivo sivine spoznali različne svetlobne učinke.

Pribor

V nadaljevanju so IP ocena:

IP20: Non-nepremočljiva, ki so na voljo v zaprtih prostorih.

Ip65: silikonsko lepilo ali epoksi smole, ki lahko prepreči brizganjem vode, ki napadejo, ki so na voljo v zaprtih prostorih.

IP67: Silikonske cevi, votlih, ki lahko prepreči velik val vode, ki napadejo; na voljo v zaprtih prostorih in na prostem.

IP68: Silikonska cev +silikonski gel ali silikona ekstrudiranje modeliranje, popolnoma preprečiti prah in vodo napadejo; na voljo v zaprtih prostorih,na prostem in vode.

Pogosta VPRAŠANJA

1) Kaj so najbolje prodajanih izdelkov v WIXURE?

RGBW Series/Učinkovitost Series/Super Dolžina Serije/SCT Dvojno Belo Series/Alu Profilov

2)Lahko WIXURE ponujajo OEM izdelek?

Seveda, led trakovi so lahko različnih velikosti, postavitev, stranko, logotipi in oznake.Design in vzorcev

potrditi prvič.

3)Kaj je WIXURE časom?

Običajno smo ladje naročila v 3-10 Dneh, vendar bo trajalo malo dlje, če z breme proizvodnje in prilagojenih izdelkov.

4) ali imate garancijo za izdelke?

Prepričani smo 3 in 5 let garancije za različne izdelke.Ko vprašanjih kakovosti in certifikat WIXURE inženirji, mi bi zamenjal novi predmeti z prevoznina plačana pri nas.

Oznake: irene x, 150 x, dtek 50, velikan x, 50 moda, dinamični 50, 50 litrov, annee 50, 70 slog, rcgf 50

Nepremočljiva No
Certificiranje EMC
Blagovna Znamka wixure
Trak tip SMD
Led Število/M 3
Vir Napajanja DC
Napetost 12V
Priložnosti dnevna soba
Postavka Vrsta Trak
Življenska Doba (ur). 50000
Specifikacije (svetlobe kroglice / m) 60
Proizvodnja Električne Energije svetloba
Color Temp(K) 6500
LED Čip Znamka cree
Številka Modela ST50
Poraba energije (W/m) 12
LED Čip Model SMD5050

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki