Nude Til Glej Skozi Boidce Brez Rokavov Kratka Črna Iluzijo, Večerne Obleke Odpri Nazaj

w30047

€100.19

Nov izdelek

Povejte nam, barva ime, ki ga želite,če ni na barvo, ki jo želijo v naše barve grafikon,prosimo, pokažite nam vaš raje barvo pred, da bi.Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije,še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon,ne moremo jamčiti, da barvo naših obleko wil se exacty enako kot fotografije si videl.

Odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.Toplo priporočamo, iskanje poklicnih lokalni meri, ki vam lahko pomaga meriti natančno.Prosimo, prepričajte se, da je ukrep trak ni preveč napet ali preveč ohlapna, in vse meritve, ki bo udobno nošenje.

Opombe:

1.Dragi prijatelj,Prosim, povejte nam naslednje velikosti, da prilagodite opremljena obleko za vas,(1 palca=2.54 cm)

1).Bankrot:_cm

2).Pas:_cm

3).Boki:_cm

4).Votlo za robom na krilo:_cm.

5).Barva:_(izberete iz naše barvne grafikon ali enako kot barvno sliko)

2.Če obleko z Jakno ali rokave,prosimo, povejte nam, druge velikosti,

1).Z ramo ob rami:_cm

2).Armseye:_cm

3).Bicep:_cm

4).Roko Dolžina:_cm.

3.Prijazen Poziv:

1).Element, ki sama po sebi ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,poročni veil,petticoat ali vrečko, klobuk,ali hairband, ki so na sliki, če jo potrebujete, boste morali plačati za to ločeno.

2).Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in LCD-zaslonu, smo ne zagotavlja, da barva naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite na naši spletni trgovini.

3).Kot slog, ne moremo jamčiti, da končni izdelek bo 100%, podobno tistemu, ki je prikazano na naši spletni strani, samo kot star pregovor " ni 2 natanko isti listi v svetu." Vendar pa je podobnost je mogoče do 90% ali več kot 95% za najbolj obleke.

4).Po meri izdelana je na voljo.Lahko naredimo obleko po vaših slike ali skice.

5).Na splošno,dobavni rok je približno 10 do 15 dni,če hitenja, da smo lahko tudi za vas.

Lahko bi plačilo na spletu s kreditno kartico, prav tako jih lahko pošljete na naš bančni račun z TT ali Western Union.Sprejemamo plačila kot sledi,

Kitajska post air mail/parcela splošno traja 15-30 dni, v nekaterih državah lahko traja do 60 dni.Pomislite previdni, preden se odločite, kitajska post .

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot odgovoren prodajalec,se bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: nude povodcem obleko, kratke bele halje, edolynsa črne halje, nude črtasto obleko, teen črne halje, kratke črne halje mini, črne dolge halje, golih obleko spojeno, nude zadet obleko, golih obleko peplum

Številka Modela R1721
Zgrajena v Modrc Da,
Izrez visoko
Rokav Slog Redni
Blagovna Znamka Terence barve
Vrsta Tkanine Organza
Priložnosti Ples
Vrh nude til glej skozi
Silhueta Žogo Obleke
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini
Dekoracijo Appliques
Postavka Vrsta Ples Obleke
Material Poliester
Slike Dejanske Da,
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki