Žamet Uhan Obroč Držalo Za Nakit, Škatle Za Shranjevanje Primeru Obroči Pladenj Držalo Za Nakit Škatla Za Shranjevanje Nakita Zaslon Organizator Škatla Za Shranjevanje

w3183

€2.23

-1.21

€3.44

-35 %

Nov izdelek

Žamet Uhan Obroč Držalo Za Nakit, Škatle Za Shranjevanje Primeru Obroči Pladenj Držalo Za Nakit Škatla Za Shranjevanje Nakita Zaslon Organizator Škatla Za Shranjevanje

Značilnosti:

1. Nakit polje: Vsako režo to polje, lahko enostavno shranjevanje uhani ali prstan.Obstaja veliko prostora za shranjevanje v ta obroč držalo.Ga lahko tudi pridržite, verige, prstani, broške, zapestne gumbe, itd.

2. Zaščitite vaš nakit: To uhan škatla za shranjevanje je čeden oddelkov in pladnji, ki lahko organizirajo in prikazati vse vaše obroči, zapestne gumbe ali uhani na enem mestu.

3. Lepe darila: Vsak nakit polje je izvrstno darilo, ki je dobro darilo za mamo, punco, ženo, hči, sodelavci, prijatelji ali drugimi posebnimi ženske v vašem življenju.

4. Prozoren steklen pokrov: nakit polje uporablja prozoren steklen pokrov, in čisto steklo pokrova vam bo povedal, če nakit je.

5. Enostaven za shranjevanje: Samo da prstani in uhani v režo za kartico, ki je enostaven za uporabo in primeren za dolgotrajno uporabo.

Opis:

Nakit polje lahko bolje zaščitili in prikaz vaš nakit, tako da bo vaš nakit, ne bodo več izgubili.

Specifikacije:

Velikost: 20*15*5 cm

Uporaba: za Shranjevanje nakita

Material: Les

Paket Je Vključeno:

1* Nakit polje

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: prikaz nakit pladenj, nakit žamet, nakit za shranjevanje žamet, tkanine pladenj, pladenj za nakit, pladenj za nakit, stack pladenj, pladenj žamet, prikaz nakit, predal nakit

Oblika Poligon
izdelek Nakit Polje
Blagovna Znamka AMW
Poreklo CN(Izvora)
Material Les

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki