5.15" Za Xiaomi Mi5C Mi 5C LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Xiaomi Mi5C LCD z okvirjem za Nadomestne Dele

w3314

€21.87

-1.16

€23.03

-5 %

Nov izdelek

5.15" Za Xiaomi Mi5C Mi 5C LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Xiaomi Mi5C LCD z okvirjem za Nadomestne Dele

Prednosti:

1.Deset let Zlato dobavitelj na Kitajskem.Naša stranka razširila po vsem svetu.Vrhunsko kakovost in najboljše ugled v tej industriji.

2.Širok razpon mobilni telefon delov izdelkov, Vsako stvar, ki jo potrebujete, da lahko zagotovijo za vas karkoli imamo ali našli za vas.Pomaga, da prihranite vaš čas in denar.

3.Strokovno QC ekipo, da se nadzor deli kakovosti, da poskrbite, da so naši izdelki vedno najvišje kakovosti.Poslovanje z nami zagotovite svoj denar in kupite pravico Blaga.

4. Najboljši in prodaja izdelke skupine, 24 ur na črto poskrbite, da boste lahko našli nas, kadar koli nas potrebujete.Prihranite svoj čas za sprostitev in s svojo družino.

5.Raznolikost plačilnih pogojev.Sprejemamo T/T, western union, moneygram paypal in tako naprej.

6. Vsi naši izdelki so dobili eno leto Garancije .

7. Mi lahko ladja blaga za vas, DHL/EMS itd.

8. Bomo poskrbeli pospeševanje prodaje se pogosto.Dobrodošli na posvetujte z nami.MOQ: Vzorec naročilo sprejeto Kakovosti:

1.Original

2.OEM/VISOKO KOPIJO Pakiranja:

Pakiranje: Močan in zaščito blaga varno .Načini plačila:

A. T/T (Bančno Nakazilo, Nakazilo)

B. Western Union

C. Money Gram

D. Depozitni Prodaja: Mobilni deli trgovec, Distributer, trgovina, Popravila, itd.Pošiljke: Pošiljka Izraz sprejemamo DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT potrebovala približno 2-5 delovnih dni za dostavo.EMS lahko počasnejše, kot je ta.Podjetje prepričanje: Kakovost in poslovno življenje.

Oznake: najboljši prijatelj srce obroč, huawei lubenica, mi 5 zaslon, ohišje za redmi opomba 7 marilyn monroe, primeru xm, lcd mi5, redmi 3 pregleden, pokrov baterije za xiaomi redmi 5 plus, prikaz xiaomi mi 5c, xiaomi mi5c zaslon za zamenjavo

Številka Modela Za Xiaomi 5C
Kakovost Original
Velikost 5.15 inch
Dostava metod Aliexpress standardni način(safe& hitro)
Piexls 1920x1080
dostava krat v roku 2 dni
Blagovna Znamka KINCOP
Zaslon > 3"
LCD Kit Da,
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Skladiščenje Y
Ločljivost Zaslona 1920x1080
Barve White & black
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Pakiranje Anti-static & Bubble & Pene & Karton Polje

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki