5pcs Enostavno Namestite Kovanega Železa Obrti Prenosni Visi Planter Košarico Cvetlični Lonec Praktični Notranji Zunanji Vrt Doma Dvorišču

w33217

€20.96

-6.99

€27.95

-25 %

Nov izdelek

Značilnosti:

TRAJNO ŽELEZA SEGMENTOV: iz železa, trpežna in vzdržljiva za uporabo.

VISI PLANTER KOŠARE: Lepo prikaz rastlin in cvetja z slog tradicionalnih rastlin, ki visi v košarico set, ki je kot nalašč za dom in vrt, ljubitelji.

PRILOŽNOSTI: Očarljivo zunanji/ notranji okraski za verandi, vrt, teraso, pergola, bazenu, na balkonu, strehi, terasa, mimoza, Privlačen način, da rastline s tal/tla.

PODPIRA RAZLIČNE RASTLINE: Rastlina je vaš najljubši pansies, petunias, Helichrysum petiolare rastlin, Marguerites, zaostajajo trto, praproti, zelišč, umetno cvetje, in še več.

ENOSTAVNO OBEŠANJE: Združuje hitro in brez orodja, bi bilo enostavno, da visi v minutah iz verandi, deck, teras, trmast stenski nosilec, pod okenske police, ograje, balkoni, ograje, in še več.

Specifikacije:

Material: železo

Barva: bela

Velikost(Š x v):o 17x14cm/6.69x5.51inch

Odprtih ust velikost:približno 10 cm/3.94 palčni

Paket je vključeno:

5pcs x cvet vedro

Oznake: železo steno sajenje zelena, obraz pot, steklom na prostem planter, sajenje na prostem, železo steno sajenje kljuke, obrat pot, železo steno sajenje etsy, obraz cvetlični lonček, zunanji planter velike, zunanji obrat pot

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka HOUSEEN
Nastavite Vrsto Da,
Končna Drugo
Je Pametno Napravo No
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
Uporaba Pogoj STENE
Material železo
Slog Pastorala
Vrsta Cvet Kad

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki