40*60 cm Umetnih Plastičnih Milan Travo Rastline Steno Travo, Kot Visi Zelenja Artificiais Cvetje Listje za Dom Weddinh Dekor

w3669

€11.53

Nov izdelek

Opis

Uporaba:

Pogosto se uporabljajo v Vrtni Okras, Balkon, Dvorišče, Ograja, Poroka Xmas Party Počitnice Dekor, Dom/Pisarna, Dekoracijo, Lutke, Pohištvo, Dodatki, Darila in tako naprej.

Značilnosti:

Sledite International fashion

Modeliranje je lepo in enostavno

Priročnik skrbno vstavi

Realistična simulacija umetnosti z visoko natančnostjo

Lahko za rezanje in stikanje

Navodila Za Uporabo:

Travnik je priporočljivo uporabo v zaprtih prostorih, življenjske dobe, se bo močno razširjeno uporabo na prostem sonce in dež bo skrajšajo življenjsko dobo, ker dolgo časa bo zbledi.V glavnem uporabljajo, da okrasite dnevni sobi ali balkon bay okno in tako na tleh, tako, da doma in fizične zmogljivosti, kot eno.Rob s povezavo, več kosov skupaj, da uporabite, glede na potrebo, da se urok velikost različne trave.Lahko tudi narežemo na majhne koščke.

Čisto Navodila:

Trave in travno glavo je mogoče oprati.Kot travnik dani dolgo časa, površina se bo prah, lahko uporabite majhen sesalnik za čiščenje ali sušilnik za lase.

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon, pls razumeti.

Če je trava pade iz kadra,prosimo, ne skrbite,to je zelo enostavno obnoviti.

Paketu: 1 x Umetne Trave

Nov Dizajn In Visoko Kakovost

Oznake: zlati zelenja, dolgo zelenja garland, garland garland, posušene zelenja, korektor zelenja, bela zelenja garland, bela zelenja, michaels zelenja garland, g. gospa zelenja, umetno zelenje garland

Cvet Slog Šopek Rož
Priložnosti Poroka
Material Svila
Slog Cvet
Razvrstitev Umetno Cvetje
Blagovna Znamka merylover
Vrsta trava, travnik

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki