MOOER BREZPLAČNO KORAK Wah & Volume Kitara Efekt Pedal za Zaznavanje Tlaka Stikalo True Bypass Kovinsko Lupino z nastavljivo najmanjša vrednost

w3673

€110.44

Nov izdelek

MOOER BREZPLAČNO KORAK Wah & Volume Kitara Efekt Pedal za Zaznavanje Tlaka Stikalo True Bypass Kovinsko Lupino z nastavljivo najmanjša vrednost

V MOOER BREZPLAČNO KORAK združuje letnik analogni Wah in prilagodljiv nadzor glasnosti v eno kompakten in močan izraz pedal.V Wah način, lahko vključite učinek na dotik vaš edini uporabo MOOER inovativne stopala senzorska vezja, ali lahko upravljate z več tradicionalnih "toe dol' nožno stikalo način.Omogoča vam, da pustite cocked v katerem koli položaju vam je všeč kot filter.Po meri tuljavo, lahko kličete v svoj najljubši Wah ton uporabo zelo priročno Q Obseg klicanje na strani pedal.V Realni način, brez KORAK bo ostal zvesto v ohranjanje vsak udarec in podrobnosti o svojem ton.Njegovo gladko in brezhibno prehoda, zaradi česar je veselje za uporabo v vseh ploščad za nadzor glasnosti.Peto navzdol (minimalni obseg) lahko enostavno prilagodi in nastavite kjerkoli v območju od 0%do 50% uporabo priročen min.vol.klicanje na strani pedal.

Značilnosti:

Wah in nadzor glasnosti, ki so združena v en kompakten in močan pedal, močnejši in bolj udoben.

3 različne načine(wah učinek samo/ volume pedal samo/ wah & volume način), ki ga je mogoče spremeniti enostavno uporabo načina na strani pedal.

Zagotavlja resnično okusne Wah zvok in Q obseg nadzora uporabniku omogoča klicanje v Wah ton.

Izbrati tlačnih senzorjev nožno stikalo nadzor ali tradicionalne 'toe dol' na in izklop delovanja v Wah način.

Gladko in brezhibno nadzor glasnosti z nastavljivo najmanjša vrednost, ohranja vsak udarec in podrobnost svoj prvotni ton.

Specifikacije:

Znamka: MOOER

Model: BREZPLAČNO KORAK

Vhod: 1/4" mono jack (impedanca: 1Meg Ohmov)

Izhod: 1/4" mono jack (impedanca: 100 Ohmov)

Napajanje: 9V baterija ali adapter 9V DC (center minus vtič)(tako niso vključeni)

Trenutno Pripravi: 70mA

Postavka Velikost: 15.5 * 7.3 * 4.5 cm / 6.1 * 2.9 * 1.8 v

Element Teža: 510g / 18oz

Paket Velikost: 17 * 9 * 6 cm / 6.7 * 3.5 * 2.4 v

Package Teža: 585g / 20.6 oz

Opomba:

Izmenični tok in 9V baterije niso vključene.

Prosimo, uporabite napajalnik za katere je polarnost pozitivno pole zunaj in negativne pole znotraj.Sicer pa izdelek morda ne bo deloval pravilno.

Package Seznam:

1 * Efekt Pedal

1 * Uporabniški Priročnik(Angleščina)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče). Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila. MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.vina-babic.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: mooer radar, kokko glasnost wah, mooer pedal, wah pedal, konko pedal kitaro, wah wah, fender strat, actron kitara volume pedal, electr kitaro, mooer

Izhod 1/4" Monaural Jack (impedance
Trenutno Pripravi 70mA
Poreklo CN(Izvora)
Vhod 1/4" Monaural Jack (impedance
Številka Modela MOOER BREZPLAČNO KORAK
Vrsta Učinki

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki