Kubooz piercing iz nerjavečega jekla vijak nazaj čepi za ušesa in predorov ponaredek opal razširitev par prodajo merilniki uhani

w3706

€3.02

-0.34

€3.36

-10 %

Nov izdelek

>>o ladijski promet

1.Način dostave: Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail, da vse države, ali ePacket v ZDA.Vendar, če stranke preživijo več kot USD300.00 na proizvode ,bo ladja s DHL ali EMS brezplačno ki prispejo v roku 3-12days.

2.Dobavni rok: China post air mail in ePacket ponavadi pridejo v 15-35 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih problem bo z zamudo več dni do 35-48 dni.v Braziliji, bo počasnejši, včasih bo več kot 60days.

>>o vrnitvi

Sprejemamo vrnitev

Če ste nezadovoljni z predmeta ali predmeta prispeli v zdrobljen,pls, kontaktirajte nas takoj za delno nadomestilo ali poslati na spodnjimi pogoji:

1.Vrniti morajo biti v prvotno stanje;

2.Vrnitev v roku 7 dni;

3.Kupci plačali za povratno poštnino.

>>o Povratne informacije

Veliko zadovoljstvo je naše neskončno motivacijo.

To je zelo cenjena pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami in se bomo vrnili.hvala za vašo veliko pohval in veliko povratnih informacij.

če niste zadovoljni z nami, nas kontaktirajte.bomo rešili problem ASAP.hvala vam za vašo pomoč.

>>o nas

smo tovarne, po meri narejen je na voljo.če potrebujete nekaj vzorcev, vam bomo ponudili brezplačno, vendar boste morali plačati poštnino.če ste naročilo tukaj in potrebujejo nekaj drugih vzorcev, bomo poslali vzorce skupaj z vašega naročila.

Oznake: plug piercing čepi, ponaredek tunel, groot nakit, umetni zlato nakit, moški piercing čepi, srebro piercing plug, uho gaug, dragulj trak, opal nakit podolgovat, predor

Blagovna Znamka kubooz
piercing uho
Številka Modela S8165G
Material NERJAVEČE JEKLO
Kakovost Visoka kakovost z jamstvom
paket En par eno vrečko
Po meri Da,
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Nakit Telo
Obliko\vzorec KROG
Barve Srebro, Zlato
Kategorije uho plug in predorov
Nakit Telo Vrsta Plug & Predor Nakit
postavka Nakit Telo
Kovine Tipa NERJAVEČE JEKLO
Slog Moda
Fine ali Moda Moda
Velikost 6-16 mm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki